Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
25 iulie 2021
Recomandări
Spectacolul „Oxygen”, o producție Teatrelli cu actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, urcă în această seară pe scena cunoscutului Théâtre Aleph din Franța
(Teatru)
Poveste de taiat respiratia despre puterea iubirii; Piesa de teatru care a cucerit Europa; Unul dintre cele mai puternice texte contemporane semnat de Ivan Viripaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse; „Oxygen”, o productie Teatrelli care reuneste teatrul, proiectiile video, muzica live si dansul contemporan, intr-un concept original semnat de actorii Antoaneta Cojocaru si Daniel Pasacariu va avea o reprezentatie speciala, ca spectacol-invitat in cadrul Festivalului Europes Nomades. Au Levant de L’Europe chiar in aceasta seara, de la ora 20:00, pe scena Théatre Aleph din Ivry-sur-Seine, Franta.
Selectia sectacolului „Oxygen” pentru a fi prezentat publicului francez se intampla in cadrul Sezonului Franta-Romania 2019.
Cele doua personaje din productia „Oxygen” sunt interpretate de actorii Antoaneta Cojocaru si Daniel Pascariu. Aflate in cautarea unei iubiri totale, a unui „oxygen”, a schimbarii si a divinitatii pierdute, cei doi se intalnesc si decid sa isi asume sa traiasca o poveste plina, intensa si curata – intr-o lume din ce in ce mai abrutizata si lipsita de empatie. Este un spectacol care te face sa recunosti maruntul din iubire si din tine, dar care iti da speranta ca poti fi ales sa o iei de la capat.

„Suntem foarte fericiti si emotionati sa jucam <Oxygen>-ul la Paris. Este un spectacol pe care l-am construit astfel incat sa fie valoros si sa spuna ceva si dincolo de granitele tarii noastre. De la inceput ne-am gandit la posibilitatea de a primi invitatii sa il jucam in alte tari, si, iata ca, dupa cateva luni, acest lucru se intampla deja. Teatrul in care jucam este un teatru cu o istorie bogata, foarte frumos si stiu ca sala este asemanatoare cu cea de la Teatrelli. Spectacolul nostru este singurul spectacol din Romania invitat in acest festival si sunt recunoascatoare”, povesteste actrita Antoaneta Cojocaru.  

Este o onoare si o mare bucurie sa avem o productie Tearelli selectata pe o scena atat de importanta din Franta. Colaborarea cu Festivalul Europes Nomades va continua, in oglinda, si la Bucuresti – unde o productie franceza dupa Luceafarul, de Mihai Eminescu intitulata <Eu, Tu si Eternitatea>, precum si spectacolul lui Julien Daillère <C’est bon • E ok • Rendben • This is just a story> - vor urca pe scena Teatrelli, pentru publicul roman, la inceputul lunii iulie”,” explica Roxana Lapadat, director artistic Teatrelli.

Spectacolul „Oxygen” este produs de Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti. „Oxygen” a avut premiera la Bucuresti in luna noiembrie.

Credit foto Veronica Achim 2

Credit foto Veronica Achim 3

Credit foto Veronica Achim 5

Credit foto Veronica Achim 6
Credit foto Veronica Achim
Despre Festivalul Europes Nomades
Aflat la prima editie, lansat in cadrul Sezonului Franta-Romania 2019, Festivalul Europes Nomades. AuLevant de L’Europe se se desfasoara intre 7 si 14 aprilie in Paris, Ivry-sur-Seine si Clamart si reuneste atat spectacole de teatru, cat si expozitii, evenimente gastronomice si concerte.
https://www.festivaleuropesnomades.com

Despre Teatrelli
Teatrelli este un proiect creart, un spatiu cultural alternativ dedicat artelor performative, care ofera publicului productii proprii de teatru si dans, precum si concerte acustice, dezbateri si artist-talk-uri.


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate