Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
18 septembrie 2019
Recomandări
Festivalul Internațional George Enescu și Samsung lansează aplicația Enescu Experience
(Muzică)
Aplicatia Enescu Experience le ofera utilizatorilor posibilitatea de a descoperi Festivalul International George Enescu si programele asociate intr-o noua dimensiune, direct pe telefonul mobil. Lansata in data de 26 august, si disponibila gratuit in Google Play si AppStore, aplicatia arata cele mai apropiate evenimente legate de Festival de pe harta Bucurestiului, dar si modalitatile inedite prin care publicul larg se poate bucura de experienta oferita de festival.
Aplicatia Enescu Experience cuprinde atat cele peste o suta de concerte care fac parte din festival, cat si programele asociate, respectiv alte cateva sute de evenimente in spatii necoventionale, in aer liber, muzee s.a. Permitand localizarea telefonului, fiecare utilizator va primi notificari despre evenimentele din apropiere, putand chiar stabili si trasee pentru a naviga catre diferite puncte de pe harta.

Harta utilizeaza serviciul Google Maps, iar cu ajutorul calendarului Festivalului, disponibil in aplicatie, utilizatorii pot alege sa vada pe harta doar evenimentele dintr-o anumita zi. De asemenea, cu ajutorul unor filtre, pot fi alese doar evenimentele din festivalul propriu-zis sau doar programele asociate, care au loc pe tot cuprinsul Bucurestiului.

“Festivalul ne apartine tuturor, gratie geniului lui Enescu. Chiar daca salile au o limitare fizica, bucuria produsa de muzica este fara granite. Partenerii nostri au dezvoltat aceasta idee. Am fost deosebit de incantat sa vad cum arata harta Bucurestiului in culorile festivalului, cu evenimente diverse in care impreuna cu partenerii am incercat sa oferim unui public cat mai larg aceasta bucurie. Editia din acest an este cea mai extinsa de pana acum, insa abia dupa ce veti vedea harta in aplicatie, veti realiza ce inseamna acest lucru”,
a declarat Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului International George Enescu.

Concerte din Festival, transmisiuni directe si inregistrari in spatii publice, concerte alternative, tururi ghidate prin oras sau prin ateliere ale artistilor romani, proiectii de film, expozitii, evenimente after party, degustari, lansari de carte, reprezentatii live sunt marcate toate pe o harta a experientelor posibile, iar prin notificari de proximitate, melomanii si nu numai, vor putea vedea care sunt cele mai apropiate si disponibile evenimente. Aplicatia include detalii pe scurt despre fiecare eveniment si link-uri, pentru programarea participarii sau pentru o documentare mai detaliata.

“In calitate de partener cu traditie – suntem deja pentru al treilea an partener pentru inovatie al Festivalului George Enescu – si de brand care sustine inovatia in domeniul cultural, am considerat necesara crearea unei aplicatii de mobil pentru a amplifica experienta de participant la efervescenta festivalului si pentru publicul avizat care cauta sa fie permanent informat prin intermediul spatiului digital. Aplicatia Enescu Experience aduce la un loc tot spiritul festivalului, integrand atat experientele din festival, cat si programele asociate. Ne bucuram ca am putut pune la dispozitia publicului larg un instrument digital facil, pentru a imbunatati experienta cu festivalul si memorabilitatea evenimentelor culturale conexe. Multumim echipei Festivalului care a coagulat eforturile tuturor partenerilor pentru a facilita informarea si accesul la intreaga gama de evenimente”,
a declarat Simona Panait, Marketing Director, Samsung Romania&Bulgaria.

Disponibila atat pentru telefoanele Android, cat si pentru cele cu sistem iOS, aplicatia va fi actualizata constant cu informatii pentru a oferi o experienta completa pe perioada festivalului.

Aplicatia poate fi descarcata de aici:

http://onelink.to/enescu

image004

Despre Festivalul International George Enescu

Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, Festivalul International George Enescu se va desfasura in perioada 31 august-22 septembrie 2019. In salile de concerte din Bucuresti, vor urca pe scena peste 2.500 dintre cei mai valorosi muzicieni ai lumii, avand 50 de nationalitati si vor fi prezentate 84 de concerte si recitaluri. Editia din acest an a festivalului totalizeaza 34 de prezente in premiera in Romania: 25 de artisti, printre care Marion Cotillard, Kiril Petrenko, Mitsuko Uchida si noua orchestre de talie mondiala. Editia 2019 a Festivalului International George Enescu isi asteapta publicul la Sala Palatului, Ateneul Roman, Sala Radio, Sala Mica a Palatului, la sala George Enescu de la Universitatea Nationala de Muzica si Teatrul Excelsior la concerte si recitaluri grupate in jurul a sase mari sectiuni: „Mari orchestre ale lumii”, „Concertele de la miezul noptii”, „Recitaluri si concerte camerale”, „Muzica secolului XXI”, „Mozart Week in Residence” si „Forumul International al Compozitorilor”. De asemenea, vor avea loc concerte si evenimente in Piata Festivalului, conferinte, lansari de discuri si de carte, spectacole extraordinare.

image002
 
.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate