Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 februarie 2023
1789 • A fost ales primul pre?edinte al SUA, George Washington
1847 • Se inaugureaza Teatrul de la Copou din Iasi
1852 • Se naste Ion Luca Caragiale
1884 • A fost publicata prima editie a Oxford English Dictionary
1894 • Se naste Lucian Grigorescu
1896 • Premiera mondiala a operei "Boema" de Puccini, la Torino
Recomandări
„Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă” – noua campanie de brand pentru extinderea programului „Școala din valiză”
(Viață)
• Vodafone Romania se implica in extinderea programului educational „Scoala din valiza” pentru a oferi elevilor sanse egale de acces la educatia digitala.
• Atat clientii Vodafone, cat si utilizatorii altor retele mobile au acum oportunitatea de a se implica in aceasta initiativa educationala
• Fundatia Vodafone Romania va dubla suma donatiilor.
Ultimele luni au fost un test de adaptare a vietii noastre, a modului de a lucra, de a invata, de a comunica si chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricand, legat de tehnologie si conexiuni.

Din pacate, unul din trei elevi nu a beneficiat de acces la resurse educationale in timpul pandemiei. Acest acces inegal la educatie cauzat de lipsa de instrumente si cunostinte digitale, duce la decalaje semnificative intre diferite parti ale tarii si intre diverse categorii sociale, cu un numar mare de copii si profesori ramasi in urma.

Cu mai putin de doua luni pana la inceputul anului scolar 2020/2021 si avand in vedere contextul pandemic, exista multe incertitudini cu privire la modul in care toti copiii din Romania vor beneficia de acces echitabil la educatie.

Incepand de astazi, misiunea Vodafone de a sustine digitalizarea societatii romanesti deschide un nou capitol. Compania lanseaza campania „Impreuna nu lasam niciun elev in urma” pentru a sustine elevii sa beneficieze de acces la educatia online din aceasta toamna.

„Acesta este un moment decisiv pentru viitorul societatii digitale romanesti. Consider ca este foarte important sa actionam acum si, impreuna cu utilizatorii Vodafone si in conformitate cu initiativele autoritatilor, sa sustinem toti elevii si profesorii pentru a beneficia de acces la resurse educationale de calitate din luna septembrie. Doar actionand impreuna vom putea sa reusim in acest nou context. Chiar daca pandemia a afectat inclusiv planurile noastre pentru acest an, am considerat ca investitiile in educatie ar trebui sa fie o prioritate pentru a sustine viitorul Romaniei. Digitalizarea ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare actor din aceasta piata, fie ca vorbim despre companii, despre autoritati sau despre cetateni si ar trebui sa ne concentram pe reducerea decalajelor dintre mediul rural si cel urban si pe cele dintre diferitele categorii sociale. Accesul la educatia trebuie sa fie la fel pentru toata lumea, iar noi vom contribui la realizarea acestui lucru”,
a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania.

Pe langa achizitia de dispozitive de catre Fundatia Vodafone Romania, compania Vodafone contribuie cu date mobile gratuite pentru elevi si cu continut educational important, inbunatatind in acelasi timp resursele platformei „Scoala in valiza”.

Atat clientii Vodafone, cat si utilizatorii altor retele mobile au acum oportunitatea de a se implica in aceasta initiativa educationala prin alaturarea la efortul comun realizat cu scopul de a ajuta copiii sa aiba acces la educatie. Oamenii au optiunea de a dona orice suma pentru extinderea programului „Scoala din valiza”, un proiect al Fundatiei Vodafone Romania si al Fundatiei World Vistion Romania care ofera mijloacele necesare pentru clase digitale. Fundatia Vodafone Romania va dubla la finalul campaniei suma totala a donatiilor. Toti utilizatorii mobili pot dona prin SMS la 8846 sau cu ajutorul unui card bancar, in timp ce utilizatorii Vodafone Romania pot dona din creditul existent pe cartela preplatita sau direct pe factura serviciilor mobile. Campania se va desfasura pana pe 15 septembrie.

Fundatia Vodafone Romania a lansat programul „Scoala din valiza” in 2018. In acest moment, sunt 5.300 de copii, din 22 de scoli din 11 judete care beneficiaza de aceasta solutie educationala. Educatia reprezinta unul dintre principalele domenii in care Fundatia investeste constant.

Impreuna nu lasam niciun elev in urma

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii si tehnologie din lume, avand ca obectiv mentinerea unei societati conectate si construirea unui viitor digital pentru toti.
Vodafone isi concentreaza activitatea pe doua platforme regionale majore si distincte in Europa si Africa.
Conectam lumea pentru un viitor mai bun. Suntem optimisti cu privire la modul in care tehnologia si conectivitatea pot contribui pentru viitor si imbunatati vietile oamenilor. Prin activitatea noastra, ne propunem sa construim o societate digitala care sa sustina progresul socio-economic, incluziva si care sa nu fie in detrimentul planetei. De aceea, ne-am angajat sa imbunatatim vietile a peste un miliard de oameni si sa reducem la jumatate impactul nostru asupra mediului pana in 2025.

Pentru mai multe informatii, accesati: www.vodafone.com.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei peste 20 de ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat 1.168 de programe derulate de 745 de ONG-uri din intreaga tara, in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut peste 3 milioane de beneficiari - copii, tineri, varstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 31 de milioane de euro in proiecte desfasurate de organizatiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele fundatiei sunt disponibile pe www.fundatia-vodafone.ro, http://jurnaldebine.fundatiavodafone.ro/ si www.facebook.com/fundatiavodafone.

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate