Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
7 februarie 2023
1741 • A aparut "Marele Hrisov al lui Constantin Mavrocordat"
1812 • S-a nascut Charles Dickens
1964 • The Beatles efectueaza primul turneu în SUA
Recomandări
Iulia Isaev, solista Operei Naţionale București, a cântat în Tosca la Metropolitan Opera din New York pe 18 decembrie
(Muzică)
Solista Operei Nationale Bucuresti, soprana Iulia Isaev, a interpretat rolul principal din „Tosca” in acest week-end, mai precis pe 18 decembrie, la Metropolitan Opera din New York. La finalul spectacolului de la MET, Iulia Isaev marturisea ”Senzatia a fost extraordinara, publicul sublim, iar a canta din nou la Metropolitan Opera in fata unei sali arhipline este un sentiment unic pentru orice artist”.
Soprana s-a alaturat unei distributii in care se aflau Brian Jagde si George Gagnidze, conducerea muzicala fiind semnata de Yannick Nézet-Séguin. Spectacolul a fost ultimul din luna decembrie cu acest titlu la MET, urmand a fi reluat in luna ianuarie.
   
Nimic nu se compara cu momentul in care pe scena fiind vezi in fata ta mii de ochi care te privesc si mii de suflete care respira odata cu tine, care intra in povestea ta de pe scena si o traiesc alaturi de tine (mentionez ca sala are o capacitate de aproximativ 3580 de locuri). Realizezi deodata ca a meritat.”, declara Iulia Isaev intr-un interviu acordat recent pentru Adevarul.
   
Soprana Iulia Isaev a evoluat recent pe scena Operei Nationale Bucuresti in productii precum „Paiate” si „Otello”, dar si in Evgheni Oneghin sau in recenta premiera cu „Lohengrin” de Wagner.
   
Personal, nu cred in coincidente. Faptul ca am crezut cu tarie in puterile mele si in ceea ce devenisem dupa ani de experienta acumulata in toata cariera mea de pana acum, mi-a intarit convingerea ca pot face fata cu brio unei asemenea presiuni. ?i aici ma refer la debutul meu oficial pe celebra scena Metropolitan Opera din New York, in 2019, in rolul Floriei Tosca din opera Tosca de Puccini, alaturi de Joseph Calleja si Wolfgang Koch, spun oficial pentru ca nu a fost prima mea aparitie pe acesta scena, eu, evoluand cu doi ani inaintea acestui moment in rolul Tatianei din opera Evgheni Oneghin de Ceaikovski, inlocuind-o pe binecunoscuta si apreciata soprana Anna Netrebko, la repetitia generala deschisa publicului. A fost un drum lung, insa satisfactia profesionala primita este incomensurabila si, avand maturitatea necesara, stii sa o pretuiesti ca atare.”, afirma Iulia Isaev.
   

Iulia Isaev va putea fi revazuta de publicul bucurestean pe 12 februarie in Lohengrin de Wagner, exceptionala productie a lui Silviu Purcarete care a marcat centenarul Operei Nationale Bucuresti in luna decembrie.
   
Soprana Iulia Isaev afirma in interviul amintit: „Multi colegi ai generatiei mele au facut cariere frumoase. Dintre colegele cu cele mai vizibile cariere, personal, m-am intersectat pe scena doar cu Ruxandra Donose si cu Angela Gheorghiu, de care ma leaga o trainica si frumoasa prietenie de o viata.


Sponsor oficial: Enel Romania
Sponsori: Aqua Carpatica, EURO Insol
Parteneri: Sansha
.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate