Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 august 2019
Recomandări
Expoziţia „The Facets of Hyperconnectivity” la Galeria ICR Berlin
(Arte vizuale)
Pe data de 8 ianuarie 2016, cu incepere de la orele 19.00 va avea loc la galeria ICR Berlin vernisajul expozitiei colective de sculptura si instalatie The Facets of Hyperconnectivity / Fatetele Hiperconectivitatii, care va putea fi vizitata pana pe data de 5 februarie 2016.
Evenimentul este organizat de Asociatia Many Colors in colaborare cu Institutul Cultural Roman din Berlin.

Expozitia de sculptura si instalatie The Facets of Hyperconnectivity, curatata de Simona Antoniu, este construita in jurul conceptului de comunicare; lucrarile abordeaza teme precum comunicarea verbala autentica, desfasurata in spatiul offline, oralitatea, sondarea psihologica, empatia, intuitia, lumea interioara, cea construita pe repere non-virtuale. In epoca tehnologiei faptul de a fi conectat, de a fi online a devenit un imperativ, indiferent de eficienta sau calitatea comunicarii stabilite astfel. Ceea ce ar fi trebuit sa fie un mijloc de comunicare, devine astfel un scop in sine, iar acest aspect aduce cu sine multiple modificari sociale si culturale. Oralitatea internetului tinde a se substitui culturii tiparului, intervenind in mecanismele de gandire ale omului contemporan, altfel spus determinand un anumit tip de spontaneitate, dar si de rapiditate echivalenta adeseori cu superficialitatea, ori de comprimare si generalizare a mesajului transmis. 

Vor fi prezentate lucrari realizate de 9 artisti din Romania si Franta: Adrian Moise Darie Dup, Franz Galo, Gabriel Brojboiu, Georgiana Cozma, Irinel Moldoveanu, Marina Antoniu, Vlad Basarab.

Expozitia The Facets of Hyperconnectivity a fost prezentata la Centrul Cultural „Palatele Brancovenesti”, Mogosoaia, in perioada 10 – 31 mai 2015 si face totodata parte dintr-un amplu proiect curatorial de arta vizuala desfasurat de-a lungul a doi ani, care cuprinde o serie de evenimente culturale conexe precum conferinte, expozitii de arta vizuala, performance, workshop-uri, auditii de muzica experimentala si contemporana.

Proiectul “Fatetele Hiperconectivitatii//The Facets of Hyperconnectivity” se desfasoara  prin Granturile SEE 2009-2014, in cadrul Programului PA17/RO13 - „Promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european” - si este finantat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein si Guvernul Romaniei.

layout afis_2.3 berlin_1


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate