Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 august 2019
Recomandări
Bienala Internațională de Artă Contemporană din București aduce lucrări care vor fi expuse, în premieră, pe billboards*/panouri stradale
(Arte vizuale)
Curatorul celei de-a 7-a editie a Bienalei Internationale de Arta Contemporana propune un concept inedit prin care aduce arta cat mai aproape de oameni, in spatiul public. Aceasta este prima editie in care Bucharest Biennale alege ca lucrarile sa nu fie expuse in spatiile inchise ale muzeelor si galeriilor de arta, ci in diverse zone ale orasului unde sa fie cat mai accesibile majoritatii locuitorilor.
 
Cel mai important eveniment de arta contemporana din Europa de Est va avea loc in perioada 26 mai – 30 iunie 2016 si il va avea drept curator pe belgianul Niels Van Tomme, un cercetator, curator si critic care lucreaza la intersectia dintre cultura, politica si estetica contemporana. Toate lucrarile din cadrul acestei editii vor fi expuse prin intermediul panourilor stradale (billboard/backlit) puse la dispozitie de Posterscope. Aflat la intersectia dintre public si privat, suportul de expunere al lucrarilor va dezvolta si un discurs despre modul in care poate fi exploatat spatiul public in cadrul orasului.

"Conceptul curatorial realizat de Niels Van Tomme (BE) “What Are They Building Down There?” capata conotatii puternice trimitand catre ideea unui nou tip de navigare a orasului, lucrarile fiind plasate in zone urbane diferite si creand un traseu care invita la descoperirea intregului Bucuresti, nu doar a experimenta o expozitie de arta.
Razvan Ion & Eugen Radescu - Co-Fondatori Bucharest Biennale

“Colaborarea cu Bucharest Biennale este parte din filozofia noastra. Implicarea in zona culturala este o procupare fireasca. Dorim sa fie un inceput prolific si sa continuam colaborarea. Ne bucuram sa putem contribui la acest eveniment important.” 

Bogdan Mogoroase - Client Service Director Posterscope Romania


Prin modul inovativ de expunere a lucrarilor, arta contemporana va deveni parte integranta din oras iar prin plasarea acestora in 21 de zone diferite, aceasta va fi accesibila majoritatii locuitorilor, indiferent daca acestia locuiesc in centrul orasului sau in cartierele mai indepartate. 

Colaborarea cu Posterscope este o premiera pentru un eveniment de arta contemparana in Romania si subliniaza colaborarea dintre zona de arta si zona economica.

Toate lucrarile vor fi expuse in premiera in cadrul cele de-a 7-a editie a Bienalei Internationale de Arta Contemporana si vor fi adaptate mediului de expunere. Lucrarile vor fi expuse pe panouri stradale atat de tip billboards* cat si de tip backlit*. 

Posterscope este compania numarul 1 in lume specializata in solutii de Out-Of-Home advertising, indoor, online si print. 
Reteaua Posterscope cuprinde 900 de angajati in 52 de birouri, localizate in 34 de tari.

Mai multe detalii despre conceptul BB7 pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului: www.bucharestbiennale.org. 

Harta zone expunere_BB7
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate