Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 august 2019
Recomandări
Grădina secretă la Elite Art Gallery
(Arte vizuale)
In perioada 18 - 28 mai, Elite Art Gallery va asteapta la expozitia personala a artistei Gabriela Draghici, intitulata „Gradina secreta”. Deschiderea oficiala a expozitiei se va tine pe data de 18 mai, ora 18:00.
Evenimentul aduce in atentia publicului lucrari de acuarela ce pastreaza misterul unei naturi luxuriante. Astfel, ,,Gradina secreta” devine pretextul de reprezentare plastica a unor locuri incarcate de floare sau copaci, ai caror coroane tind sa descrie o lume fabuloasa. Albul foii, straturile de culoare si transparenta mentinuta cu maiestrie descriu caracteristicile unei tehnici pretentioase si rezultatul artistic inconfundabil.

Gabriela Draghici
s-a nascut  pe data de 15 decembrie 1959 in comuna Frasinet, judetul Teleorman. Absolventa a Institutului de Arte Plastice ,,N. Grigorescu” din Bucuresti, sectia tapiserie, artista se remarca de-a lungul timpului prin numeroase expozitii personale si de grup, desfasurate in tara si in strainatate. Pe un traseu biografic impresionant, artista se remarca prin expozitii personale desfasurate in cadrul mai multor galerii bucurestene dar si in Viena, Austria. De asemenea, Gabriela Draghici participa frecvent in expozitii de grup cu lucrari de arta decorativa, grafica si pictura. Din randul lucrarilor de arta monumentala mentionam pictura murala si tapiserie pentru Teatrul National ,,Gheorghe Pastia” din Focsani, pictura murala si broderie manuala la Teatrul National Caracal, restaurarea picturii murale la Academia de Studii Economice din capitala si la Banca Nationala a Romaniei.

Lucrarile artistei s-au bucurat de aprecieri pozitive si pe plan international, fiind expuse in Canada, Paris, Bruxelles, Strasbourg, Nurenberg, Venetia si Beirut. Multe dintre acestea se afla in colectii particulare si de stat din Romania, Canada, Germania, Italia, Polonia, Belgia, Franta, Israel, Liban, Suedia, Austria, Olanda si Marea Britanie.  

Cu un traseu artistic fructuos, artista Gabriela Draghici starneste de fiecare data interesul publicului prin diversitatea si unicitatea genurilor plastice abordate. Cu multa pricepere si maiestrie, artista exceleaza prin lucrari de arta decorativa - broderie manuala, tapiserie, pictura monumentala, lucrari de restaurare si, nu in ultimul rand, cu lucrari de grafica sau pictura. Expozitia de acuarela cu titlul ,,Gradina secreta” surprinde atmosfera boema din pragul verii precum si misterul naturii, tradus printr-o frumusete sublima, prin tuse fine si spirit efervescent.  

Expozitia va fi deschisa publicului in intervalul 18-28 mai 2016, la Elite Art Gallery, Piata Natiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, Bucuresti

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artistilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistica, abordari inovatoare ale artei moderne precum si ale unor valori deja consacrate. Asociatia implementeaza proiecte in domeniul artelor vizuale, al muzicii dar si in proiecte educationale.

Invitatie


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate