Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 iulie 2020
Recomandări
Festival Urban - Femei pe Mătăsari
(Arte vizuale)
2016 inseamna pentru noi 6 editii ale Festivalului Urban - Femei pe Matasari. Frumusete, oras, schimbare, libera si creativa exprimare.
 
An de an Bucurestiul devine tot mai frumos si mai efervescent. Au trecut vremurile in care iesitul in strada era similar cu un protest. Astazi, protestul s-a transformat in manifest si arta cucereste din ce in ce mai mult orasul.

27 - 29 mai 2016, 3 zile de Festival Urban - Femei pe Matasari. 3 zile in care am ales sa schimbam orasul prin frumusete, frumusetea din care se nasc idei, frumusetea care se transforma in mod de viata prin:

#moda:  Wilhelmina Arz, Bianca Popp si Alexandra Calafeteanu, sustinute muzical de Romarta, Tomma Alistar si  Jurjak, vor deschide festivalul cu  prezentari de moda. 27 mai – 20:00.

#muzica: AKUA NARU, Coma, Vita de Vie, Moonlight Breakfast, A-C Leonte, Romarta, The Dream Diggers, Tomma Alistar, Helen, Jurjak, The Pixels, Jean Gavril, Muse Quartet si Mouse N'Monkeyz.

#teatru - 8pt vine pe Matasari cu Cabaretul Cuvintelor de Matei Visniec, #Casting si M2 Pipera.

O strada efervescenta unde va veti bucura si de #expozitii, #design, #proiectesociale ale ONG-urilor sau #proiectespeciale aduse in strada de partenerii nostri, #experimente culinare, #silentparty si multe alte surprize.

AVON aduce pe strada un beauty bar si ne provoaca sa experimentam frumusetea, Ciuc Premium - pentru ca distractia nu ar mai fi distractie fara bere alaturi, Banca Transilvania aduce arta in strada, Samsung este fotograful oficial din online, MiniPRIX infrumuseteaza strada cu haine, Gloria Jean’s Coffees ne tine gustul treaz, Aqua Carpatica ne astampara setea, Musette ne incalta pasii si ne pregateste de dans, Creart ne sustine teatrul si actorii, McDonald's Romania este alaturi de voluntarii nostri, Pegas ne plimba dintr-un capat la altul al strazii, SkirtBike Romania nu ne lasa sa stam pe loc, iar de la Teatrul Mignon| 8pt vin emotii si stari.

Starea festivalului a fost surprinsa intr-un material video realizat de Diud si regizat de Andrei Gheorghe.  Avem multe povesti de spus si de aflat -https://www.youtube.com/watch?v=95L4F0zg27E&feature=youtu.be

Initiat de asociatia Beneva – www.beneva.ro,  Festivalul Femei pe Matasari a pornit de la dorinta de a schimba perceptia asupra unei strazi, pe care folcrorul urban o plasase in zona promiscuitatii, angrenand proiecte si femei implicate in viata sociala si culturala a orasului.

Programul detaliat al festivalului se va gasi pe www.femeipematasari.ro.

Vizual_Femei pe Matasari_2016

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate