Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 iulie 2020
Recomandări
Începe Festivalul “Opera Copiilor”!
(Arte vizuale)
In perioada 1-4 iunie 2016, Opera Comica pentru Copii organizeaza a doua editie a Festivalului “Opera Copiilor”, in cadrul careia sunt programate o serie de activitati in aer liber, pentru intreaga familie, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Evenimentele au loc in Parcul Herastrau, la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival fiind completata cu un nou eveniment.
Editia din acest an debuteaza la Muzeul Satului, cu Picnicul Copiilor, eveniment caritabil organizat pentru copiii defavorizati din centrele de plasament. Prima zi continua la Muzeul Satului, cu Cinema in aer liber, unde vor rula productiile OCC, iar de la ora 17:00, la  sediul Operei Comice pentru Copii, se joaca opereta “Hapciu in RE major”, spectacolul oficial de deschidere a Festivalului.

Urmatoarele zile prezinta peste 20 de evenimente, culminand cu cate un spectacol special, in fiecare seara. Pe 2 iunie, de la ora 20:00, la Scena de la Peluza din Herastrau, este pregatit “Concertul de la tarm” cu tapinarii, Alina Manole, Ioan Gyuri Pascu si Ducu Bertzi.

Pe 3 si pe 4 iunie, de la ora 20:00, la Gradina de Vara din Herastrau, Gala de Balet si, apoi, Gala de Opera aduc in fata publicului cele mai aplaudate secvente din stagiunile OCC, precum si cele mai indragite coregrafii si arii din repertoriul international, reunite in doua spectacole extraordinare.
 

“Gale de Opera si de Balet, recitaluri folk, lectii de muzica si… de bucatarie, decoruri impresionante, expozitii, concursuri provocatoare - Treasure Hunt si FreeWheel Junior - sunt numai cateva dintre ingredientele care transforma povestea noastra intr-un spatiu dedicat exclusiv familiei. Alaturi de echipa harnica a Operei Comice pentru Copii, va invit sa intampinam vacanta cu joc, in pasi de dans si cu melodie in glas, drept rasplata pentru stagiunea bogata care se incheie.”,

a declarat Felicia Filip, managerul institutiei. 


Programul Festivalului „Opera Copiilor” poate fi consultat pe noul site al institutiei organizatoare, www.operacomica.ro, in aplicatia Opera Comica, disponibila gratuit in Magazinul Google Play, sau la punctele de informare din Parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle).

Afis_Festivalul Opera Copiilor 2016


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate