Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 iulie 2020
Recomandări
Gala absolvenților UNATC 2016. Sfârșitul e un Început
(Arte vizuale)
In perioada 4-12 iunie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I L. Caragiale” Bucuresti va invita la o noua editie a Galei Absolventilor dedicata promotiilor 2016 de la Facultatea de Teatru si Facultatea de Film.
Anul acesta, sarbatorim intr-un timp comprimat evolutia si realizarile studentilor atat de la teatru, cat si de la film, prin urmare va asteptam sa ne fiti alaturi la spectacole, expozitii de costume, lansari de carte si proiectii de film.

Impreuna vom celebra creatiile absolventilor de la Facultatea de Teatru: Actorie, Regie, Papusi si marionete, Scenografie, Coregrafie, Teatrologie - Management Cultural, Jurnalism Teatral, Arta actorului, Arta regizorului de teatru, Arta coregrafica, Scenografie, Teatru de animatie, Teatrologie - Management si Marketing Cultural, Pedagogie teatrala, Scriere dramatica, Design lumina si sunet in artele spectacolului, precum si primele realizari cinematografice ale absolventilor de la Facultatea de Film: Regie de Film si Televiziune, Imagine de Film si Televiziune, Multimedia: Sunet-Montaj, Comunicare audiovizuala, Arta regiei de film, Arta imaginii de film, Arta sunetului de film, Arta montajului de film, Scenaristica de film, Filmologie, Productie de film si Film de animatie.

Sub indrumarea profesorilor, tinerii artisti isi dau masura talentului in universul unor nume cu rezonanta din dramaturgia clasica si contemporana – William Shakespeare, A.P. Cehov, I.L. Caragiale, Eugène Ionesco, Bertolt Brecht, David Mamet, Peter Shaffer, Yasmina Reza.
Juriul va fi format din personalitati distinse ale lumii teatrale si culturale din Romania. 

Va asteptam sambata, 4 iunie, ora 17:00 la Festivitatea de deschidere ca sa taiem impreuna panglica unui nou ciclu, cel al sfarsitului care devine un nou inceput.

Spectacolele din cadrul Galei Absolventilor UNATC 2016 se vor juca la sediul Universitatii din strada Matei Voievod, nr.75-77 si la Palatul National al Copiilor, Bld. Tineretului, nr. 8-10, Bucuresti. 

Evenimentul este organizat de studentii anului I Master Teatrologie – Management si Marketing Cultural.

Cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si ArCub.
Sponsori: Editura Nemira, Borsec.

Program:

ga1

ga2


ga4Afis Gala UNATC 2016
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate