Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 iulie 2020
Recomandări
ArCub te face turist în propriul oraș
(Arte vizuale)
Intre 9 si 12 iunie, toate drumurile din Bucuresti duc la B-FIT in the Street! – a opta editie.
ARCUB marcheaza inceputul sezonului estival din Bucuresti cu Festivalul international de teatru de strada B-FIT in the Street! ce ii provoaca pe bucuresteni sa se conecteze altfel la orasul in care locuiesc.
Trupe din toata lumea, cu peste 20 de ani de experienta si sute de spectacole in repertoriu, alaturi de artisti cu o stea pe Walk of Fame vin la Bucuresti pentru 4 zile de spectacole.

Acrobatii aeriene pentru amatorii de senzatii tari, spectacole nocturne pentru petrecareti, reprezentatii interactive pentru copiii mari si mici, statui vivante pentru curiosi, jonglerii cu steaguri, foc, catalige si instrumente de alama scot publicul festivalului la o altfel de plimbare prin Bucuresti, de la pietele centrale si strazile din Centrul istoric, pana in parcurile din cartierele orasului.

Audrey Hepburn & Poodle Lulu (Germania)


Cortina festivalului se ridica joi, 9 iunie, de la ora 19, in Piata Universitatii, cu o prezentare a personajelor principale din distributia B-FIT in the Street! 2016. Trupele de teatru de strada din Italia, Slovacia, Franta, Spania, Marea Britanie si Germania dau startul la distractie cu numere itinerante de teatru de strada ce impanzesc strazile Bucurestiului. Punctul culminant al serii il reprezinta spectacolul nocturn Dream. incepand cu ora 21:30, productia franceza, ce beneficiaza de o singura reprezentatie, transforma Piata Universitatii intr-o scena de proportii, unde sferele gigantice, jocurile pirotehnice si personaje pe catalige se imbina cu o ploaie de fulgi ce impresoara publicul intr-o lume onirica.

Baby T-rex (Italia)


In urmatoarele trei zile de festival, programul incepe mai devreme, de la ora 17, in mai multe puncte din Bucuresti. Nu ratati arlechinii pe catalige, galeriile de picturi umblatoare si personajele imbracate in oglinzi din Slovacia, parada gastelor de Touluse venita din Olanda, cangurii britanici, acrobati kenyeni, reprezentatiile Teatrului Masca sau spectacolul cu lumini al tinerilor romani de la Firewinds.
in premiera pentru editia din 2016, B-FIT in the Street! isi largeste aria de actiune si aduce teatrul de strada in cartierele orasului, in calitate de eveniment integrat in candidatura orasului Bucuresti la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021. in paralel cu spectacolele itinerante din centrul orasului, bucurestenii sunt asteptati sambata, 11 iunie, de la ora 18, in Parcul Humulesti din Ferentari si duminica, 12 iunie, de la ora 17, in Parcul Moghioros din Drumul Taberei, pentru reprezentatii B-FIT in the Street! din Franta, respectiv Italia.

B-FIT in the Street! marcheaza seara de sambata cu spectacole nocturne de proportii si o parada a trupelor participante la festival. Dupa ce artistii olandezi de la Close-Act deschid seara cu Globe, o productie ce transforma Piata George Enescu prin proiectii video si decoruri la scara mare, artistii prezenti la cea de-a opta editie a festivalului se aduna de pe strazile Bucurestiului pentru parada B-FIT in the Street! 2016. Aruncatori de steaguri, tablouri interactive, fanfara burlesca, arlechini, girafe, balerine si figuri fantastice de dimensiuni gigantice pleaca in ritmuri de muzica din Piata George Enescu si strabat centrul orasului via Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta. Parada B-FIT in the Street! 2016 se opreste in Piata Universitatii unde francezii de la Horses of Light and Pegasus incheie seara cu un spectacol de lumina si grandoare.

Programul complet al festivalului si detalii despre trupele participante si spectacole sunt disponibile pe www.bfitfestival.arcub.ro si pe Facebook, pe pagina B-FIT in the street.

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.

Afis Bfit 2016


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate