Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 mai 2020
Recomandări
Un nou trend de lifestyle
(Arte vizuale)
Pe 12 iulie 2016, de la ora 19.00 are loc vernisajul expozitiei “Un nou trend de lifestyle”, curatoriate de Mihaela Ion, in cadrul Ethos House - Calea Floreasca 240B, Bucuresti.
 
Liliana Stoica, creatoarea brandului Deco-Box, prima din Romania care a integrat conceptul tablourilor 3D din lemn in decorarea birourilor, caselor, a venit cu provocarea inspre curatoarea Mihaela Ion, designerul Ciprian Manda si Irina Alexandru, co-fondator al ceasului inteligent Vector Watch de a transforma receptia Ethos House intr-un spatiu de cultura si lifestyle. Situata langa lacul Floreasca, Ethos House, este una dintre cele mai noi cladiri de birouri, care imbina perfect designul elegant cu influente renascentiste si inovatia arhitecturala, fiind o cladire "verde" iconica.

Un nou trend de lifestyle” este un eveniment menit sa promoveze integrarea smart, intr-un spatiu business, a designului de obiect prin tablourile tridimensionale din mozaic lemn si culori bold realizate de Liliana Stoica de la Deco-Box, smartwatch-urile Vector Watch, si mobila arhitecturala de esenta nobila creata de Ciprian Manda de la Silva Artis.  

Fiecare obiect are o poveste, o compozitie diferita, dar toate au fost realizate de tineri vizionari, care provoaca la schimbare, la depasirea barierelor standard, conservatoare, fie prin redefinirea decorului sau tehnologiei. Din iubire pentru neconventional si cu un impuls pentru a redefinii lifestyle-ul te invitam sa fii printre primii alaturi de noi si sa beneficiezi de un nou trend ce presupune obiecte valoroase de autor si tehnologie romaneasca la standardele cele mai inalte .

Expozitia unicat poate fi vizitata doar in perioada 12 iulie - 12 august, iar in cadrul vernisajului vor fi prezenti initiatorii brandurilor expuse: Deco-Box, Silva Artis si VectorWatch. 

Intrarea in cadrul evenimentului este gratuita. 

Un nou trend de lifestyle_poster online final


Vector Watch, ceasul inteligent cu radacini romanesti, se remarca pentru autonomia bateriei de 30 de zile, nemaiinitalnita pentru alte dispozitive din gama sa, compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare (iOS, Android si Windows Phone), avand totodata un aspect elegant si sofisticat. Fabricat din otel inoxidabil cu finisaje rafinate si bine conturate, sistemul sau de notificare permite utilizatorului sa citeasca mesajele sau sa respinga apelurile primite pe telefon cu o simpla miscare din incheietura mainii. 

Deco-Box este povestea unei calatorii, cautarea unei pasiuni si imbratisarea chemarii creative organice, ce se afla in fiecare dintre noi!  

Pornind de la ideea ca suntem cu totii facuti din culoare, o imbinare de vibratii si lumina, ne propunem sa cream o experienta unica, tablouri tridimensionale ce au la baza bucati geometrice de lemn masiv si culori contrastante, vesele – “Life in bold colors” sau mai bine spus: “Culori vii pentru o ambianta vesela”. 
In septembrie 2013 este lansat Deco-Box, primul atelier de arta 3D pe lemn, un concept nou de design, format din Liliana - fondatoare si tatal sau - sculptor si restaurator de profesie. 

Silva Artis - atelier de creatie in lemn a fost lansat in 2011, ca o explorare paralela a formelor si materialelor. Ciprian Manda lucreaza cu materiale noi, dar si cu vechiul, spre a obtine o adancime, o profunzime a experientei spatiului. Materialul brut, culorile puternice se combina cu imbinari exacte.
Intr-o lume a lucrurilor “made in China'', din materiale cat mai ieftine si din ce in ce mai artificiale se naste o nevoie de natural, de autentic. 
Intr-un spatiu umplut de cutii generice de depozitare, fara personalitate, se cere un echilibru, prin piese unicat, spectaculoase prin material si forme.

Mihaela Ion este co-fondatoare a proiectelor ”Revista Atelierul” si “Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs”, gestionate prin intermediul ONG-ului sau, “Asociatia Atelierul de Creatie”. Are o vasta experienta in organizarea de evenimente culturale in diferite orase din Romania: Bucuresti (ICR, Institutul Cultural Francez, Cinema Elvira Popescu), Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara. A fost bursiera grantului “Gabriela Tudor” in Londra, la body>data>space, si din 2015 este doctor in istoria artei. 

photo: Anda Stancescu http://on.fb.me/1WuSTez

Deco box ceas lemn arta 3D Liliana Stoica

photo: Anda Stancescu http://on.fb.me/1WuSTez
Deco box tablou lemn arta 3D Liliana Stoica

Lifestyle_Luna_Chair
Lifestyle Luna Chair

Lifestyle_Luna_Gold_Ellionor
Lifestyle Luna Gold Ellionor

silva_artis
silva artis

silva_artis_2
Silva Artis 

silva_artis_ciprian_manda
Silva Artis Ciprian Manda

tablou-lemn-mozaic-arta-abstract-wood-wall-art-Green-Lagune-Deco-Box-001
Tablou lemn mozaic arta abstract wood wall art Green Lagune Deco-Box
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate