Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Lansare: Caietul expozițiilor de master/ retrospectivă
(Arte vizuale)
Va invitam de Noaptea Alba a Galeriilor sa luati parte la lansarea brosurii de Master, lansare insotita de o expozitie de fragmente ale proiectelor participante de-a lungul timpului.
In plus, la ora 22:00, actritele Nicoleta Lefter si Mihaela Dragan ne vor oferi un preview al instalatiei performative De ce nu sint eu Marilyn Monroe.

Lansare: caietul expozitiilor de master/ retrospectiva

Artisti: Irina Botea, Maria Draghici, Vali Chincisan, The Bureau of Melodramatic Research, stefan Sava, Irina Spinu, Bogdan Girbovan, Larisa Crunteanu, Larisa David, Nicoleta Moise, Adina Mocanu, Irina Ghenu, Lucian Bran, Sorina Vazelina, Ariana Hodorca, Ana Taran.

Vernisaj: 30.09, ora 19:00

Incepand cu anul 2001, Matei Caltia a avut initiativa, prin Galeria deINTERESE si mai apoi, prin Galeria Posibila, de a sustine si produce proiectele de master cu o baza solida de cercetare. De-a lungul timpului, s-a pus accentul pe colaborarea dintre artist si galerist pentru a asigura o mai buna intelegere si aprofundare a experientei artistice.
Caietul expozitiilor de master este un demers care ia forma editoriala, reprezentand o prima initiativa de documentare a unui proiect indelungat. Interesant de urmarit este modul in care artistii se raporteaza acum la lucrarile expuse si impactul pe care il poate avea o asemenea colaborare pentru parcursul unui artist.
Cu ocazia NAG, lansarea Caietului expozitiilor de master va fi insotita de o expozitie cu o selectie de fragmente ale lucrarilor prezentate in cadrul proiectului, propunand o retrospectiva care documenteaza diferite teme si medii abordate de catre studenti, de la prima expozitie pana in prezent.

caietul-expozitiilor-de-master_-galeria-posibila


Program: joi - sambata: orele 17:00- 21:00 (30.09 - 08.10.2016)

*De Noaptea Alba a Galeriilor, la Galeria Posibila va asteapta, in cadrul expozitiei Lansare: caietul expozitiilor de master/ retrospectiva un preview la instalatia performativa De ce nu sint eu Marilyn Monroe construita de actritele Nicoleta Lefter si Mihaela Dragan dupa volumul de poeme al Adelei Greceanu „si cuvintele sint o provincie”, aparut la Cartea Romaneasca.

Proiectul Master 2016 este un proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate