Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
5 august 2020
Recomandări
Contemporanii lansează aplicația Ateliere pentru smartphone
(Arte vizuale)
Anuntarea atelierelor deschise de sculptura in cadrul Salonului de Sculptura Mica!
Asociatia Fauritori, in cadru Proiectului Cultural Contemporanii, are deosebita placere sa va anunte publicarea aplicatiei Ateliere pentru smartphone pe platformele IOS si Android, extensie a paginii web cu acelasi nume – ateliere.net, realizata in colaborare cu Gemini Solutions, prima aplicatie din Romania ce ofera gratuit acces direct si ghidat catre atelierele unor artisti importanti din domeniile artelor decorative si sculptura din Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, va invitam in data de 11 octombrie la Salonul de Sculptura Mica, Sala Tipografia, Combinatul Fondului Plastic, pentru a va alatura regalului de sculptura oferit prin initiativa filialei de specialitate a Uniunii Artistilor Plastici si pentru a sarbatori primul eveniment ce deschide o serie de ateliere de sculptura publicului bucurestean in doua weekend-uri consecutive, respectiv 15-16 si 22-23 octombrie.

Aplicatia Ateliere, rod al fericitei colaborari cu Gemini Solutions, a fost realizata cu intentia de a facilita experienta conectarii cu Artistul, Arta si Atelierul sau, de a oferi sansa perceperii directe a spatiului si a modalitatii in care ideile prind viata - ori metodele prin care sunt transpuse in forma, culoare, textura, etc. Ca este Pictor, Sculptor, Ceramist, Sticlar, Metalist sau Tapiser, fiecare artist are individualitatea lui in exprimare, si, in acelasi timp, poate surprinde prin modul in care stapaneste sau reinventeaza tainele mestesugului pe care l-a imbratisat.
Speram ca acest instrument de conectare la Atelierele Artistilor sa genereze o serie de cat mai multe intalniri frumoase, care sa completeze intr-un mod fericit participarile la expozitiile organizate in cadrul galeriilor de arta.

In curand, in cadrul programului de Ateliere Deschise, Zilele Atelierelor Deschise de Sculptura in octombrie 2016 si Zilele Artelor Focului - editia 2, in noiembrie 2016. 

Va stam la dispozitie cu mai multe detalii legate de vizitarea atelierelor la tel. (+40723) 825 800, la email info@ateliere.net sau la pagina de web www.ateliere.net.

contemporanii_aplicatie_ateliere_deschise_de_sculptura_pt_maria_pasc

________________________________
Proiectul Cultural Contemporanii, un proiect al Asociatiei Fauritori, isi propune valorizarea culturii romanesti actuale prin favorizarea si promovarea actului de creatie, abordate intr-o perspectiva unitara cu fauritorul de arta. Are ca obiective principale initierea si derularea de programe artistice, socioculturale, pentru educarea sensibilitatii estetice a publicului larg. 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate