Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Les Elephantes Bizarres deschid, vineri, proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank
(Arte vizuale)
Trupa Les Elephantes Bizarres deschide, vineri, 21 octombrie, proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank, la Timisoara.
Publicul e invitat sa fie parte din lansarea unui proiect cum nu s-a mai vazut: expozitia celor sase instalatii este insotita de o petrecere cu muzica live, proiectii si open bar oferit de Campari si Stella Artois. Accesul la acest eveniment este liber pe tot parcursul serii. 

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfasura la Enoteca Amphora, in Bastion, vineri, 21 octombrie, incepand cu ora 19.00. Vernisajul continua cu expozitia proiectului la Muzeul de Arta Timisoara, in perioada 22- 31 octombrie.

Proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank grupeaza sase propuneri de design destinate mediului urban, ce vor putea fi vizitate de timisoreni pe parcursul a doua saptamani. 

”In 2016 Instalart il prezinta pe arhitectul Mario Kuibus, care a conceput o propunere de traseu cultural adaptat Bucurestiului, pe care timisorenii sunt invitati sa il descopere, ca model de bune practici. Kuibus a initiat in 2007 proiectul TUB, care propune identitate pentru Bucuresti si strategie pentru viitor. TUB este coloana vertebrala a PIDU CENTRAL BUCURESTI, proiect agreat, aprobat si adoptat de Primaria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibus de a reconsidera sintagma “Bucuresti-Micul Paris“ este realizat”,

a declarat artistul vizual Marius Leonte, presedintele Isntalart.

In paralel, Instalart a invitat sase mari designeri romani sa interactioneze cu TUB-ul lui Mario Kuibus. Fiecare a gandit cate un obiect, o instalatie, un concept, pornind de la proiectul lui Mario Kuibus, sustinute de partenerii Instalart astfel:

Dorin Stefan- “Omagiu lui Andrei Cadere” sustinut de Plaza Romania
Corvin Cristian- “Restitutie” sustinut de Bucuresti Mall
Robert Marin- “Bucur” sustinut de Stella Artois
Mihai Popescu- “Portobello Stradale” sustinut de Brikston
stefan Barutcieff- “Museum Line” sustinut de Kerrock
Madalin Gheorghe- “The ExFormation Panel“ sustinut de Biutiful

Proiectul lui Mario Kuibus, PIDU, este sustinut de Collective.

Fiecare propune un obiect, o instalatie, un concept, care ar putea sa completeze acest proiect indraznet. 

Proiectul este sustinut de UniCredit Bank, sponsor principal. UniCredit Bank s-a evidentiat de-a lungul timpului prin sutinerea industriei creative, implicandu-se in nenumarate proiecte de design, arhitectura, arta. UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est si una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un "one-stop-shop" pentru servicii financiare, deservind mai mult de 600.000 de clienti. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Parteneri locali: Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021, Muzeul de Arta Timisoara, Directia pentru Cultura Timis, Directia pentru Tineret si Sport Timis, Aquatim S.A., Casa de Cultura a Studentilor Timisoara, Restaurantul Enoteca Amphora, Fundatia Rubin, Piastrelle, Smartfit Studio 3, Hdv Studio.

Desfasurarea proiectului poate fi urmarita pe pagina de facebook InstalArt si pe www.instalart.ro/obiect_004.

1-c-v


1-s-b


2-d-s


2-m-g


2-m-k


2-r-m


img_1267


leseb-3


13221045_1117543188301807_2598510288109910890_n


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate