Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
10 iulie 2020
Recomandări
Apel înscrieri: Artizanul Anului 2016
(Arte vizuale)
Pentru ca fiecare creator si designer de produs este inainte de toate un mestesugar sau artizan contemporan va propunem sa va inscrieti la premiul Artizanul Anului, editia a VI-a. 
De sase ani, Revista Atelierul invita toti creatorii si designerii talentati sa se inscrie, la concursul anual Artizanul Anului, unde vom afla cu ajutorul juriului si votului publicului care sunt cei mai apreciati designeri si creatori ai anului 2016.
 
Daca anul acesta ati transpus concepte si idei originale in obiecte de design, fie ele purtabile, practice sau pur estetice, dar a caror scop este sa incante si sa aduca bucurie si design publicului vostru tinta, va incurajam sa va inscrieti pana pe 15 decembrie la competitia Artizanul Anului, completand formularul de aici: www.revista-atelierul.ro/2016/12/02/apel-inscrieri-artizanul-anului-2016.

Designul de produs a spart bariera artei contemporane si a capatat statutul de obiect de arta, iar creatorul sau are in esenta statututul de mestesugar / artizan contemporan.  Premiul Artizanul Anului a fost conceput in 2011, la initiativa Revistei Atelierului, cu scopul de a acorda acest titlul unui creator contemporan care s-a remarcat prin produsele realizate, conceptul si brandul dezvoltat. Acest premiu a fost acordat: 2015 – Nicomade, 2014 – Zubiju, 2013 –  Deliciu Mic, 2012 – Itsy Bitsy Ami, 2011 – Bohemian Sin. 

Castigatorul competitiei va primi, pe langa titlul Artizanul Anului 2016, un pachet de promovare pe www.revista-atelierul.ro, care va include un articol numai si numai despre el si creatiile sale, un banner pe prima pagina a Revistei Atelierul si un newsletter dedicat trimis tuturor abonatilor nostri.

Revista Atelierul (www.revista-atelierul.ro) este o comunitate – platforma, spatiu interactiv, interdisciplinar si intercultural de consum de educatie prin cultura designerilor de produs.  Construim, din 2010, comunitatea  creatorilor de produse, de  idei si de content incurajand debutul artistic, designul de produs vazut ca arta contemporana, promovarea patrimoniului cultural ca sursa de inspiratie pentru arta designerilor de produse, mobilitatea culturala si accesul facil la cultura. 

artizanul-anului_insciere_2


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate