Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Good Design doesn’t Date: Expoziție, conferințe și party aniversar dedicat designului românesc
(Arte vizuale)
Assamblage, Dizainar si Ubikubi pun la cale un eveniment aniversar dedicat designului romanesc. Marti, 13 decembrie 2016, comunitatea creativa din Bucuresti isi da intalnire in una dintre cele mai cool locatii alternative din Bucuresti: Piata Amzei.
De la ora 18:00 incepem cu expozitia si conferintele #GoodDesign (sustinute de David Sandu, Mihnea Ghildus si Dragos Motica), iar de la 20:00 continuam cu muzica buna si invitati pe masura: DJ Disco Sigaretta si Moonlight Breakfast.

Unde? 
La Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), etaj -1

Programul evenimentului


Conferinte:

18.30 – 18.45
: De vorba cu Assamblage. Aniversare 6 ani de la infiintarea Assamblage scoala de Bijuterie Contemporana & lansarea catalogului “O calatorie prin istoria si viitorul bijuteriei”.

18.50 – 19.05: De vorba cu Dizainar. Aniversare 4 ani de la lansarea Dizainar, magazinul dedicat designului romanesc. Despre noi colaborari si ce urmeaza in 2017.

19.10 – 19.25: De vorba cu Ubikubi. Despre colectia de obiecte Ubikubi dezvoltata in-house, cu tehnologie proprie si materiale sustenabile si despre concursul Ubikubi Young Designers Award.

19.30 – 20.00: Q & A cu David Sandu, Mihnea Ghildus si Dragos Motica.

Giftshop-ul si expozitia #GoodDesign sunt deschise de la ora 18.00 pana la ora 22.00.


20.00 - 21.30: DJ Disco Sigaretta, special set 

21.30 – 22.30
: Special guest Moonlight Breakfast, acoustic set

Cum se face accesul?
Accesul la eveniment este liber dar se face pe baza de rezervare prealabila, in limita locurilor disponibile. Va rugam sa accesati link-ul rapid de aici, pentru confirmarea pezentei: https://goo.gl/WkOgL8

Evenimentul GOOD DESIGN DOESN’T DATE face parte din initiativele autohtone de sustinere a designului romanesc contemporan, si este organizat de Assamblage, Dizainar si Ubikubi, cu sprijinul locatiei Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), Peroni, Becherovka, Illy si Pegas. 

Assamblage - Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana, lansata in cadrul Romanian Design Week 2015, face parte dintr-un proiect in derulare de 6 ani de sustinere, dezvoltare si structurare a domeniului emergent al bijuteriei contemporane in Romania, demarat in 2010 de Assamblage scoala de Bijuterie Contemporana. 
www.assamblage.org

Dizainar - Dizainar este platforma de design romanesc ce reuneste sub aceeasi umbrela ce este mai bun din potentialul Romaniei in materie de design de produs. Din 2012 si pana in prezent, Dizainar a promovat consecvent designul romanesc, atat in tara cat si in afara. Magazinul Dizainar ofera o gama larga de produse si servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune intre creatorul, producatorul si utilizatorul final. 
www.dizainar.ro

Ubikubi - Fondat in 2014, Ubikubi s-a articulat intr-un brand validat deja de piata internationala, cu lampa „/” si seria de scaune Marco, ca promotori initiali. O reputatie alimentata de un manifest simplu dar efervescent: design de obiect testat, materializat si validat comercial dincolo de conceptele expozitionale volatile. In 2016, Ubikubi a lansat Ubikubi Young Designers Award (demers inspirat de UniCredit). Toate obiectele Ubikubi sunt desenate si testate in-house, cu materiale sustenabile si tehnologie proprie. 
www.ubikubi.ro

gddd_afis-cu-partemeri-rosu
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate