Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
25 iulie 2021
Recomandări
ArCub continuă seria de expoziții de artă contemporană și recentă și în 2017
(Arte vizuale)

Programul Expozitional ARCUB 2017 va cuprinde si o serie de conferinte.
ArCub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti continua si anul acesta sa aduca in atentia publicului bucurestean opere valoroase de arta, prin Programul Expozitional ArCub 2017.
Anul trecut, ArCub s-a pozitionat rapid ca unul dintre cele mai importante spatii expozitionale de arta contemporana si recenta din Capitala dar si din tara, prin cele opt expozitii majore organizate (Tzara. Dada. Etc., Istorii MonuMentale, 30, New Artists, Constantin Brancusi: omul si lucrurile, Memory Leaks, Fostul Viitor, Drumet in calea artei: Daniel Stefanica, colectionar). Anvergura, atat ca relevanta si dimensiune, cat si diversitatea expozitiilor organizate in 2016 au atras un numar impresionant de vizitatori, de pana la cateva mii de persoane la fiecare expozitie.

Progamul Expozitional ArCub va continua si in 2017 sub indrumarea lui Alex Radu, care va invita curatori romani si artisti pentru realizarea mai multor expozitii si a unei serii de conferinte - o noua componenta a Programului Expozitional ArCub 2017. Seria de conferinte se va numi Ce punem in rama?, va avea loc lunar, in perioada februarie - noiembrie si va aborda diverse teme legate de arta, despre cum putem da substanta, consistenta, profunzime, creativitatii de azi. Cu un caracter interdisciplinar, seria de conferinte va prezenta exemple inspirationale coerente, integrate, din arta, design, arhitectura, cercertare stiintifica, exemple care sa poata conduce audienta de la o privire superficiala la una de profunzime in sensul si misiunea creatiei. Conferintele vor fi organizate in colaborare cu MARe (Muzeul de Arta Recenta), Aiurart si Unrest/Bucharest, de Ervin Kesler, Alex Radu si Silviu Padurariu.

Printre expozitiile pregatite pentru 2017 se numara Ucenicie printre arte: colectionarul Sorin Costina si arta romaneasca a anilor 1970-1990, doua expozitii solo show - Dumitru Gorzo si Robert Koteles, o expozitie de grup de artisti emergenti din - un dialog deschis intre cupluri de emergenti fundamental diferiti ca tehnici, conceptie si cultura, dar cu un fond istoric si social comun, o expozitie de grup - artisti de azi din Romania - o punere la aceeasi masa a mai multor scoli, voci si tendinte din arta contemporana romaneasca, expozitia Aesthetics of Social Responsibility – un proiect care implica diversi specialisti din domenii culturale, creative, stiintifice sub aceeasi umbrela a dialogului, cercetarii si documentarii desenului uman si a modului in care ideologiile infulenteaza imaginea generala a orasului, a arhitecturii, a spatiului public si, inclusiv, a naturii. 

Programul complet al conferintelor si informatii despre vernisajul expozitiilor vor fi anuntate pe site-ul www.arcub.ro.

expo-arcub-2


expo-arcub


expo-tzara-dada-etc


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate