Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Armonii în timp @Muzeul Unirii Iași
(Arte vizuale)
Complexul Muzeal National Moldova Iasi si Consiliul Judetean Bacau in colaborare cu scoala Populara de Arta si Meserii Bacau invita publicul miercuri, 15 martie 2017, la ora 15.00, la vernisajul expozitiei colective “Armonii in timp”.
Ineditul proiect reuneste o selectie de creatii artistice apartinand unor genuri stilistice diferite concretizate in lucrari de pictura, iconografie, pictura naiva, grafica, design vestimentar, sculptura, cusut si tesut, semnate de profesorii si elevii scolii Populare de Arta si Meserii Bacau. Manifestare de mare anvergura, evenimentul reprezinta o incursiune plina de dinamism in sferele creatiei, invitand participantii sa-si dezvaluie conceptualizarile demersului artistic.
Evenimentul va fi prezentat managerul Compexului Muzeal National Moldova Iasi, dr. Lacramioara Stratulat si profesor univ. dr. Constantin Tofan. Expozitia este gazduita de Muzeul Unirii din Iasi  pana pe data de 20 martie 2017. 
Cu acest prilej va avea loc si un moment artistic asigurat de invitatul special,  d-l Vasilica Tataru.
Va asteptam cu drag!

Coordonator promovare eveniment, profesor Carmen Sirbu

Sa ne iubim talentele!

Talentul "oferit" fiecaruia dintre noi atunci cand venim pe aceasta lume, este darul ori moneda de aur oferita Bunului Dumnezeu.
Talentul, uneori, poate imbraca mai multe forme. De la primele silabe, cuvinte, sunete-parintii stiu pe care drum sa mergem. Ei stiu sa ne ofere posibilitatea de a avea o educatie adecvata. Cu acesti pasi timizi pornim catre o lume mirifica in care artele isi au locul si originea la ele acasa! 
Una din aceste" case", care nu este ca oricare alta casa, se numeste Scoala Populara de Arte si Meserii Bacau, scoala cu traditie de peste 60 de ani. Intr-o lume plina de framantari politice, arta ne ajuta sa trecem peste toate bariele vietii. Talentul este cladit pas cu pas, an de an, impreuna cu dascalii, pe care ii putem numi semizei. Energia si dragostea pe care ei stiu sa o daruiasca elevilor este de bun augur, talentul trebuie inmultit. Aceasta obligatie ne revine fiecaruia dintre noi atunci cand a jungem sa stapanim misterele si tainele artei, fie in muzica instrumentala, vocala, fie in pictura, grafica, arta fotografica, fie in actorie-trairea speciala pe scena vietii, fie in dansul etern si nemuritor precum tangoul,valsul. 
Aceste scoli populare de arte-scoli pentru tot poporul, au daruit societatii oameni talentati, care fac cinste acestei tari minunate. Arta nu moare doar se transforma in functie de evenimente, trairi, timpuri. Sa ne iubim traditiile, sa pretuim mostenirea! 

Manager / director, Olguta Patu (Carmen Voisei) 
Scoala Populara de Arte si Meserii Bacau

AFIS


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate