Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Eastwards Prospectus participă la miart 2017 cu un solo show Răzvan Anton
(Arte vizuale)
•Dupa Art Rotterdam, aceasta este a doua participare la un targ international de arta in 2017 pentru galeria Eastwards Prospectus.
Eastwards Prospectus la miart – Fiera Internazionale d’Arte Moderna e Contemporanea
31 martie – 2 aprilie 2017
Sectiunea Emergent, standul E18
Artist: Razvan Anton.
Eastwards Prospectus participa cu un solo show al artistului Razvan Anton la targul international de arta moderna si contemporana miart, ce are loc la Milano intre 31 martie si 2 aprilie. Este a doua participare la un targ de arta in acest an pentru galeria Eastwards Prospectus, dupa ce in februarie a prezentat lucrari de Sebastian Moldovan la Art Rotterdam.

La miart 2017, Eastwards Prospectus a fost selectionata, impreuna cu alte 19 galerii din intreaga lume, in sectiunea Emergent, dedicata galeriilor tinere ce prezinta noi generatii de artisti. 

Razvan Anton lucreaza preponderent in desen. Pentru el, acest mediu - in care sunt realizate si lucrarile ce vor fi prezentate la Milano – este cel mai direct traseu catre imagine. „Desenul este un proces care lasa urme, urme ale procesului de gandire, iar imaginea este proba”, spune artistul. „Durata petrecuta gandind si observand este si durata petrecuta desenand. Urma, traseul si imaginea apartin acestui proces vizibil al constructiei sensului. Este o cale nesigura si imprecisa menita sa schimbe, sa consolideze sau sa contrazica ceea ce cunoastem. Este peisajul unei geografii schimbatoare unde elementele istorice, politice si personale orbiteaza fara intrerupere in cautarea unei stari de echilibru.”

Eastwards Prospectus a prezentat prima expozitie personala a lui Razvan Anton in 2015, la sediul galeriei, din strada Plantelor 50. 

Printre expozitiile recente ale lui Razvan Anton (nascut in 1980) se mai numara participari in group show-urile GIF (MAGMA, Sfantu Gheorghe, 2017), The Factory of Facts and Other (Unspoken) Stories (Domino, Cluj, 2016), Esthetics of Learning (The University of the Arts, Philadelphia, 2016) si Other Rooms (Plan B, Cluj, 2015). Din 2010 preda la Universitatea de Arta si Design din Cluj, iar din 2013 a contribuit la organizarea unor workshop-uri la diverse universitati de arta din Europa si din SUA. in 2015 a publicat cartea de artist 20 Ways to Load Guns (editata de Ciprian Muresan si Corina Bucea). Este, de asemenea, membru fondator al Arhivei Fotografice de Presa Minerva.

De la infiintare, in toamna anului 2014, Eastwards Prospectus a participat la targuri de arta internationale precum Art Rotterdam (2017), viennacontemporary (2016 si 2015), LOOP Barcelona (2016) si Artissima (2015, Torino).

Eastwards Prospectus este o galerie de arta contemporana cu un program vibrant de expozitii dedicate unor valori confirmate din arta internationala, precum si unor artisti in afirmare, in special din Europa de Est, ale caror lucrari au o putere de fascinatie la nivel international. infiintata in 2014, Eastwards Prospectus are un spatiu versatil de expunere, care permite organizarea simultana a doua expozitii sau desfasurarea uneia de amploare pe doua niveluri.  

Ajuns la a 22-a editie, targul miart este o platforma internationala ce reuneste arta moderna, contemporana si design artistic, precum si un loc important de intalnire pentru colectionari si profesionisti din domeniul artei. Sectiunile principale – Emergent, First Step, Established Contemporary si Established Masters – acopera o productie artistica extinsa din punct de vedere cronologic, de la noile generatii pana la maestrii secolului trecut.

1_RazvanAnton_15_Drawings_for_the_End_of_the_World
Razvan Anton, 15 Drawings for the End of the World, desen, 2013, prin amabilitatea artistului si Eastwards Prospectus

2_RazvanAnton_TV Shots
Razvan Anton, TV Shots, desene, 2013, prin amabilitatea artistului si Eastwards Prospectus

3_RazvanAnton-Solemn_Meeting
Razvan Anton, Solemn Meeting, desen, 2016, prin amabilitatea artistului si Eastwards Prospectus

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate