Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
Maciej Kisilowski în conferință la București: Innovative Government: Is everyone afraid of it?
(Știință)
Curtea Veche Publishing, Facultatea de Administratie Publica, Centrul de Formare si Suport pentru e-invatare Administratie din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative si Hotel Ramada Plaza va invita miercuri, 5 aprilie 2017, incepand cu ora 10.30, la conferinta cu titlul Innovative Government: Is everyone afraid of it?, sustinuta de Maciej Kisilowski, profesor de drept si de management public la Central European University din Budapesta, specializat in educatia executiva a managerilor din afaceri si din administratia publica.
 
Conferinta va marca aparitia in Romania a cartii „Administrategie. Obtinerea succesului personal in managementul administratiei publice”, scrisa in colaborare cu Codrina Rusu si publicata la Curtea Veche Publishing, un ghid util dedicat managerilor publici care incurajeaza gandirea strategica, crearea si dezvoltarea de strategii eficiente pentru o administratie publica sanatoasa. Evenimentul din Bucuresti are loc in cadrul unei serii nationale de conferinte. Urmatoarele prelegeri vor avea loc la Sibiu (6 aprilie) si Cluj-Napoca (7 aprilie). 

Evenimentul va fi gazduit de Facultatea de Administratie Publica din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative si va avea loc in Sala Multifunctionala, parter (Bulevardul Expozitiei, nr. 30 A, sector 1). Gazda evenimentului va fi prof. Diana Iancu, decan al aceleiasi institutii.

„Administrategie” este scrisa in colaborare cu Codrina Rusu, fiind o carte unica prin obiectivul sau, acela de a provoca discutii deschise la nivel regional despre managementul public strategic. Publicata deja in Ungaria, Polonia si Ucraina, volumul prezinta intr-un mod accesibil setul de instrumente de baza al managementului strategic modern, adaptat la conditiile administratiei romane. Cartea urmareste crearea unui forum in Europa Centrala si de Est pentru discutii si schimburi de practici manageriale in domeniul public. 

“Inovatoarea <<Administrategie>> este o mina de aur de idei, nu numai pentru a face agentiile noastre mai eficiente, dar, de asemenea, pentru o dezvoltare viitoare atenta a oraselor noastre.“ 
(Zygmunt Frankiewicz, Presedintele Asociatiei oraselor poloneze ) 

Maciej Kisilowski este profesor de drept si de management public la Central European University din Budapesta. Maciej conduce centrul de cercetare Initiative for Regulatory Innovation care a realizat un studiu cuprinzator al proceselor manageriale in agentiile guvernamentale din Europa Centrala si de Est. El detine un doctorat si un master de la Yale Law School, un MPA in economie si politici publice de la Universitatea Princeton, Facultatea de relatii publice si internationale Woodrow Wilson si de asemenea un MBA cu distinctie la INSEAD. 

Codrina Rusu este research associate la centrul de cercetare Initiative for Regulatory Innovation. Ea a fost responsabila de partea romana a cercetarii utilizate in “Administrategie”. Codrina detine un MBA de la Central European University si a urmat cursurile de licenta si de master in management la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi. In timpul studiilor, ea a obtinut mai multe premii si burse pentru rezultatele obtinute: bursa Robert Oldham Memorial, grantul CEU Business School, premiul special Adrian Petelean in management. Codrina are o experienta profesionala de peste 10 ani in organizatii din mai multe domenii. In prezent este analist financiar la o companie multinationala.

Cartea “Administrategie” va fi disponibila in curand pe site-ul www.curteaveche.ro si in librariile din toata tara.

Administrategie_coperta


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate