Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
Volt Finance, în parteneriat cu Libra Internet Bank și Mastercard, lansează VOLT, prima aplicație de transfer de bani în sistem Peer-2-Peer din România
(Viață)
VOLT, prima aplicatie de transfer de bani in sistem Peer-2-Peer din Romania, va fi lansata astazi de Volt Finance in parteneriat cu Libra Internet Bank si Mastercard. Aplicatia le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania, direct de pe smartphone.
Transferurile se pot realiza la orice ora, chiar si in afara programului bancar. Pentru a putea folosi aplicatia, utilizatorii se vor conecta cu Facebook sau cu numarul de telefon, e-mail si cardul bancar. Tranzactiile sunt procesate de catre Romcard, cel mai important procesator de carduri din Romania, in conformitate cu standardele de securitate ale Mastercard si ale celorlalti emitenti importanti de carduri.

Libra Internet Bank, Mastercard si Romcard au fost primii parteneri care de la inceput au avut incredere in noi. Astazi, cand totul se intampla instant, aplicatia VOLT raspunde nevoii oamenilor de a trimite bani in siguranta familiei si prietenilor. impreuna cu partenerii nostri, oferim utilizatorilor o platforma sigura pentru transferuri simple de bani prin telefoanele mobile”, a declarat Radu Ciorba, CEO al Volt Finance.

Tranzactiile de tip P2P reprezinta o alternativa convenabila la cash, iar aplicatia VOLT permite ca transferurile sa aiba loc intr-o maniera rapida, simpla si sigura. Tranzactiile sunt realizate prin intermediul platformei de procesare a platilor online LibraPay, unul dintre primele servicii ale Libra Internet Bank dedicate mediului online", a declarat Alexandru Bita, Director Divizia eBusiness, Libra Internet Bank.

In toamna anului 2016, Mastercard a derulat un studiu pentru a analiza perceptia si interesul consumatorilor romani pentru plati mobile, cu 7 din 10 respondenti afirmand ca isi doresc o astfel de metoda de plata. Transferul de bani P2P este o functie necesara, studiile noastre aratand ca peste jumatate dintre clientii bancarizati fac astfel de transferuri - majoritatea, in numerar. VOLT este primul serviciu de transfer P2P pe card din Romania si beneficiaza din plin de inovatia Mastercard – transfer de bani instant, cu cateva gesturi. Ne bucuram ca VOLT a reusit sa implementeze o solutie concreta pentru o nevoie reala a clientilor si suntem siguri ca vor dezvolta si alte servicii de plati in timp real”, a declarat Gabriel Ghita, VP, Business Development, Central and Eastern Europe, Mastercard.

Pentru cardurile Mastercard, transferurile au loc, in majoritatea cazurilor, instant. La baza sta tehnologia de ultima ora MoneySend, care le permite utilizatorilor sa transfere bani intr-un mod sigur si eficient catre orice card Mastercard sau Maestro emis in Romania, direct din aplicatia VOLT. MoneySend garanteaza primirea banilor pe card in maximum 30 de minute, in cele mai multe cazuri, chiar la momentul autorizarii, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

„Ideea partenerilor nostri ne-a placut inca de la inceput si nu am ezitat nicio clipa sa participam intr-un astfel de proiect, foarte ambitios, de alftel. Tranzactiile se efectueaza in mod securizat, iar fondurile transferate sunt puse la dispozitie imediat. Cum inovatia face parte din istoria Romcard, transferul de bani intre cardurile bancare este un serviciu care se muleaza in mod natural pe specificul si experienta noastra”, a declarat Valentin Costache, CTO, Romcard.

Aplicatia VOLT poate fi descarcata gratuit prin Google Play sau App Store. Mai multe informatii despre VOLT sunt disponibile pe www.volt.ro.


# # #


Despre Volt Finance
Volt Finance este un start-up in domeniul Fintech, fondat in 2016 de catre doi antreprenori romani. Misiunea companiei este sa creeze, prin tehnologii si inovatii, produse financiare simple de utilizat, accesibile tuturor prin intermediul telefoanelor mobile.

Despre Libra Internet Bank
Libra Internet Bank este orientata spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea unor produse si servicii bancare disponibile pe Internet: deschidere de cont, accesare produse de economisire, plati sau credite - fara niciun drum la banca. Libra Internet Bank are o retea de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, carora le ofera o gama variata de solutii financiare eficiente si de incredere.

Despre Mastercard
Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.

Despre Romcard
Romcard SA, parte a WireCard Romania, a fost infiintata in 1994, avand ca obiect de activitate procesarea tranzactiilor cu carduri bancare. Bazandu-se pe o experienta extensiva si unica in Romania in furnizarea de servicii pentru tranzactii cu carduri bancare, ROMCARD isi poate extinde serviciile in toate directiile specifice activitatilor bancare cu carduri. incepand cu 2016, Groupul Wirecard Romania este detinut de compania germana Wirecard AG, unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global pe piata de plati electronice.

Web

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate