Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Lia Perjovschi „KM-kit 1999-azi“
(Arte vizuale)
Muzeul National Cotroceni organizeaza joi, 18 octombrie, de la ora 18.00, in Spatiile medievale, vernisajul expozitiei „KM-kit 1999-azi“ a artistei Lia Perjovschi.
Muzeul Cunoasterii este prezentat ca un model arhitectural, un proiect ce consta in construirea unui muzeu trans-disciplinar in care sunt prezentate instalatii de colaje text-imagine si care continua adesea prin mai multe camere, ca reprezentari vizuale ale cunostintelor, experientelor si amintirilor artistei. Muzeul Cunoasterii/Knowledge Museum indeplineste cerintele clasice ale unui muzeu: arhivarea, organizarea si prezentarea contextelor sociale, politice si artistice.

Muzeul Cunoasterii se prezinta ca un conglomerat de obiecte cumparate in cea mai mare parte in magazinele muzeale din intreaga lume din 1999 pana in prezent. Muzeul cuprinde sapte sectiuni: Pamant, Corp, Arta, Cultura, Cunoastere, stiinta si Univers.

Lia Perjovschi a studiat la Academia de Arta din Bucuresti (1987-1993). in prezent locuieste in Sibiu si Bucuresti. Incepand cu anii 1990, artista Lia Perjovschi s-a concentrat treptat mai mult pe proiecte conceptuale cum ar fi Timeline, Mind Maps (Diagrame) si Muzeul Cunoasterii/Knowledge Museum, fiind, de asemenea, fondatorul si coordonatorul CAA/CAA (Arhiva de Arta Contemporana si Centrul pentru Analiza Artei), un proiect inceput din anul 1985.
Cu o cariera de peste 30 de ani, cu peste 500 de expozitii si evenimente, Lia Perjovschi a expus in tara dar si in strainatate. Artista este laureata a premiului Princess Margriet-European Cultural Foundation, 2012.

Inscrierile la vernisaj se fac la numarul de telefon: 021/317.31.06 sau prin email, la adresa evenimente@muzeulcotroceni.ro, pana marti, 16 octombrie 2018, ora 10.00.
Expozitia va fi deschisa publicului intre 19 octombrie si 25 noiembrie 2018.

afis A4 KM kit

Parteneri media: Radio Romania Cultural, TVR, Agentia Nationala de Presa Agerpres, Radio Romania, Radio Romania Actualitati, Radio Romania International, Radio Romania Bucuresti FM, HYPTV, Diplomat Club, Traveller Magazin, ArtOut, Fundatia Culturala "Magazin Istoric", Historia, Asociatia Redescopera Istoria, Q Magazine, Revista Timpul.


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate