Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Opera Comică pentru Copii oferă un sejur la Veneția cu ocazia reprezentațiilor de gală ale operetei „O Noapte la Veneția”
(Arte vizuale)
Cu ocazia celor 3 reprezentatii de gala, din luna decembrie, ale operetei „O Noapte la Venetia” de Johann Strauss, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, organizeaza un concurs prin care spectatorii pot castiga un sejur de doua nopti in celebrul oras italian. Concursul se desfasoara pana pe 29 decembrie, pe site-ul institutiei, operacomica ro.
Spectatorii care doresc sa intre in competitie trebuie sa cumpere un bilet la una dintre cele trei reprezentatii ale operetei „O noapte la Venetia” programate in decembrie si sa completeze apoi formularul online de pe site-ul Operei Comice pana la data de 29 decembrie, ora 23:59. Premiul consta intr-un sejur de doua nopti la Venetia in perioada 1 martie – 1 iunie 2018, oferit de agentia Magic Holiday, in pachetul turistic fiind incluse biletele de avion si cazarea, cu mic dejun, pentru maxim trei persoane. Formularul online este disponibil la adresa https://bit.ly/2PN3cxE, iar regulamentul concursului poate fi consultat pe http://www.operacomica.ro/evenimente/.

Opereta „O noapte la Venetia” de Johann Strauss, in regia maestrului Cristian Mihailescu, este o impletire armonioasa intre comedie si vis, condimentata cu ras in hohote, dar si cu poezie. Decorurile de poveste si interpretarea unei echipe de tineri artisti talentati sunt atuurile acestei operete straussiene.

„Ne bucuram ca putem oferi spectatorilor nostri prilejul intalnirii cu una dintre cele mai indragite operete ale marelui compozitor Johann Strauss. <<O noapte la Venetia>> ne introduce in atmosfera frumosului oras italian, cu masti colorate, costume de epoca si personaje pitoresti, toate acestea intr-un fermecator decor venetian. ii asteptam cu drag deopotriva pe cei mici, dar si pe cei mari, pentru a porni impreuna in aceasta minunata calatorie muzicala”,
a spus Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

In acest sfarsit de saptamana, la Opera Comica pentru Copii sunt asteptati 3.500 de spectatori, intr-un weekend record, cu toate spectacolele sold-out. Copiii si parintii sunt asteptati la cele 4 reprezentatii ale recentei premiere „Motanul incaltat” – opera in regia maestrului Cristian Mihailescu - la cele 4 premiere ale spectacolului de teatru „Erus si Valea Rabdarii” de Alec Blenche, in regia Irinei Slate, si la cele 33 de tururi din seria „Noaptea Vrajitoarelor”.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar aproape 15.000 de spectatori, iar in stagiunea 2018-2019 are programate peste 600 de reprezentatii, dintre care 11 premiere.

O noapte la Venetia

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate