Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 octombrie 2019
1754 • S-au inaugurat primele scoli din Blaj, nucleul viitorului seminar si gimnaziu
1833 • Se naste Alfred Nobel, chimist si industrias suedez, inventatorul dinamitei si fondatorul Premiului Nobel (d.1896)
1866 • A avut loc premiera operei "Viata pariziana", de Jacques Offenbach
1870 • Se naste Ivan Alexeevici Bunin, scriitor rus, laureat al Premiului Nobel (d.1953)
1871 • S-a constituit Societatea Filarmonica din Timisoara
1945 • Se naste Nikita Mihalkov, actor si regizor rus.
Recomandări
Meet the Artists și Garden Party - 2 evenimente in cadrul Fusion Arts Expo 2019!
(Arte vizuale)
Fusion Arts conecteaza comunitatile de artisti cu publicul larg, reuneste iubitorii de arta indiferent de varsta si inspira sute de proiecte creative, transformand Palatul Noblesse – Lifestyle Palace intr-un hot spot al artelor si oferind experiente artistice semnificative si cuprinzatoare. Fusion Arts este un proiect aflat la a 4-a editie cu scopul de a permite artistilor sa exploreze, sa comunice prin arta si sa-si celebreze propria identitate; sa ofere oportunitati de auto-exprimare si dezvoltare a abilitatilor in materie de frumos; sa contribuie la cresterea personala si sociala.
Toate editiile Fusion Arts sunt create pentru atingerea acestor obiective.

Timp de o saptamana, artistii selectionati vor avea ocazia de a-si face cunoscute lucrarile in cadrul evenimentului Fusion Arts Expo 2019 (6-11 mai), in mod gratuit. Evenimentul este organizat de catre Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, cu sustinerea Noblesse Interiors si Studio Insign si in parteneriat cu Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura. 

In cadrul Fusion Arts Expo 2019 (6-11 mai), organizatorii au pregatit 2 evenimente speciale:
10 mai: Arts After Work- Meet The Artists! (18:00-22:00)
Cunosti artistii indeaproape, le asculti povestea si aflii visul din spatele artei lor. Terasa din gradina palatului este deschisa!

11 mai: Garden Party Fusion Arts (11:00- 22:00)
Expozitia se va incheia cu o petrecere in aer liber pentru toti artistii si iubitorii de arte si design. In gradina palatului se va deschide terasa pe care te poti bucura de soare toata ziua de sambata. Vizitatorii sunt asteptati cu muzica in aer liber, live performance, street food by Simbio pe Roti si o atmosfera perfecta pentru o zi de weekend!
Intrarea este libera!
 
Anul acesta, Proiectul Fusion Arts se extinde, devenind o Agentie de Arta de referinta, creata  pentru a reuni si promova artistii din diferite domenii prin proiecte de design interior, targuri, expozitii si evenimente speciale. Astfel, toti artistii selectionati la editia Fusion Arts 2019 vor fi preluati si promovati pe o noua platforma, www.fusionarts.ro, cu scopul de a crea parteneriate pe termen lung pe diferite proiecte ale agentiei.

Fusion Arts

Organizatori: Palatul Noblesse si Asociatia Culturala Noblesse
Cu sustinerea: Noblesse Interiors, Studio Insign, Institutul de Marketing, Teatrul InDArt, Godmother
Partener: Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura

Fusion Arts este parte din Noblesse Group International, companie multibrand din care fac parte si urmatoarele branduri: Noblesse Interiors- Showroom de design, studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace si Noblesse Academy. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste si leaga toate brandurile ce apartin companiei Noblesse Group International.
Noblesse Group International activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, oferind produse si servicii care aduc plus valoare stilului tau de viata.
Sediul companiei este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle si cultura din Europa.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate