Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
Jumătate de secol de la primul pas pe lună
(Știință)
Planetariu Mobil revine la Iasi, in perioada 10 – 18 august 2019 cu spectacolul "Jumatate de secol de la primul pas pe luna". Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a pasit pentru prima data pe luna.
Planetariu mobil va invita sa sarbatorim impreuna jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. Reprezentatiile show-ului educational vor include explicatii de la doi povestitori unplugged, care vor interactiona cu publicul, proiectiile live spectaculoase, mecanica cereasca, stiintele aerospatiale si cucerirea spatiului cosmic vor incânta publicul.

Planetariul Mobil Educational, o initiativa a Asociatiei Astronomice Pluto este un proiect educational nonformal, menit sa atraga micii vizitatori inspre lumea fascinanta a cosmosului, o tema stiintifica din ce in ce mai populara in rândurile publicului larg din toata lumea.

„Posibilitatile de dezvoltare si cunoastere ale copiilor intr-un oras mare, cum este Iasul, sunt fantastice, dar depind intotdeauna de deciziile adultilor. Ei sunt cei care aleg activitatile de weekend ale celor mici. Noi ne bucuram ca exista copii care nu au lipsit de la nicio tema prezentata de noi, fie ca a fost vorba de constelatiile strabunilor, fie de rover-ul Curiosity si Galileo Galilei. Experientele din planetariul mobil sunt evenimente educationale unice si merita traite de toate familiile",
a declarat Adrian Filpisan.

Evenimentele se vor desfasura intr-un dome mobil cu diametrul de 8 metri si inaltimea de 5 metri, care va fi plasat in sala mare de spectacole a Ateneului National din Iasi.

Proiectiile se vor desfasura intre orele 10:00 si 19:00, din ora in ora. Durata unei proiectii este de aproximativ 50 de minute, iar pretul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe baza de rezervari la 0740.365.699 sau cu 15 minute inainte de inceperea evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Varsta minima recomandata pentru vizitatori este de 4 ani, cu insotitor adult.

Cover

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Astronomica PLUTO
Parteneri: Ateneul National din Iasi, Ioana Gamen Events

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate