Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Proiecte minunate și activități pentru toată familia la Opera Comică pentru Copii
(Cinema)
Atelierele Micul Artist isi asteapta cursantii.
Au inceput inscrierile si preselectiile la Atelierele Micul Artist de la Opera Comica pentru Copii.
Balet, Dans Contemporan, Zumba, Fotografie, Oratorie, Comunicare, Jurnalism, Actorie, Cor, Musical, sunt doar cateva dintre cursurile la care cei mici se pot inscrie. In total sunt 30 de ateliere care se desfasoara saptamanal, pana la finalul anului scolar. Inscrierile au loc in ziua preselectiilor, in functie de atelierul ales, pana la 1 octombrie. Programul complet este disponibil pe www.operacomica.ro.

Atelierele Micul Artist

Premiera in Salonul Mozart: „6 maini si un pian”

Cu un program muzical de exceptie, un pian si trei artiste talentate, premiera „6 maini si un pian” are loc la finalul lunii septembrie, in Salonul Mozart, iar biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Tu ce ai face daca te-ai trezi intr-o dimineata cu 6 maini in loc de 2? Cu siguranta ti-ar lua ceva timp sa te obisnuiesti cu situatia, nu-i asa? Dar odata stapan pe toate membrele noi, ti-ai lua soarta… in maini… si ai deveni dintr-o data mai harnic, mai creativ, mai atent? Ei bine, astazi nu e nevoie sa faci acest exercitiu de imaginatie, deoarece in fata ta se va prezenta prietenul nostru deja cunoscut - pianul! - intr-o formula cum n-ai mai vazut pana acum: la 6 maini! Pregateste-te sa asculti sunete si armonii pe care numai in sase maini, trei inimi si un pian le putem cuprinde!” -  Felicia Filip, director general Opera Comica pentru Copii.

6 maini si un pian

Un secol de cinema romanesc la Bucuresti 

In weekendul 20 – 22 septembrie 2019, pe curtea Operei Comice pentru Copii, spectatorii au ocazia sa vizioneze filme pentru copii in regia Elisabetei Bostan, in cadrul evenimentului „Un secol de cinema romanesc la Bucuresti”, organizat de DACIN SARA - drepturi de autor in cinematografie si audiovizual.

Astazi, 20 septembrie, de la ora 20:00, ruleaza filmul „Tinerete fara batranete”, iar sambata si duminica, 21 si 22 septembrie, de la orele 20:00, sunt programate filmele „Veronica” si „Veronica se intoarce”. Toate filmele ruleaza intr-un spatiu amenajat in Cortul de Jocuri din curtea OCC, iar intrarea este libera.

AFIS UN SECOL DE CINEMA Romanesc

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate