Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate
(Știință)
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta lansarea concursului “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”, cara va fi premiat in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, editia a XI-a. Inscrierile pentru concurs au loc pana pe 27 noiembrie 2019.
Pentru a se putea inscrie pentru una dintre cele opt categorii ale Premiilor LSRS, orice student sau absolvent roman care a studiat in strainatate (inclusiv prin programele Erasmus) sau in tara, in decursul anului academic 2018-2019, trebuie sa isi depuna candidatura (numai online), accesand https://bit.ly/2pxkfvm.

De asemenea, LSRS ofera posibilitatea ca, prin completarea unui formular de recomandare, orice persoana sa poata nominaliza anonim, pentru Premiile LSRS 2019, studenti sau absolventi romani din strainatate si din tara. Formularul de recomandare este disponibil la: http://bit.ly/2lKMO6J.

Jurizarea candidaturilor se realizeaza in doua etape: etapa preselectiei, in care laureatii editiilor precedente ale Premiilor LSRS decid finalistii pentru fiecare categorie de concurs; si etapa finala, in care juriul, compus din personalitati ale mediului academic si societatii civile, desemneaza castigatorii Premiilor LSRS 2020. Accentul se va pune pe activitatea academica si pe activitatile extracurriculare.

In special pe plan academic, se vor lua in considerare rezultatele notabile si mentiunile speciale in domeniul de studiu, activitatile stiintifice, cum ar fi publicare de articole, carti, lucrari in domeniul de specialitate, proiecte de cercetare, participare la sesiuni stiintifice si creatia artistica. Pentru activitatile extracurriculare vor fi luate in considerare atat activitatile sociale, cat si cele personale realizate in anul academic 2018-2019.

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul celei de-a unsprezecea editii a Galei Studentilor Romani din Strainatate, din 7 ianuarie 2020, ce va avea loc la Palatul Parlamentului. La eveniment vor participa studenti si absolventi romani, membri ai comunitatii academice din tara si strainatate, precum si personalitati din diverse domenii de activitate. De asemenea, evenimentul va marca celebrarea celor unsprezece ani de activitate ai Ligii Studentilor Romani din Strainatate, dar si abordarea unei noi viziuni strategice a organizatiei, cu ocazia intrarii in cea de-a doua decada a existentei sale.
Pentru mai multe informatii, va rugam accesati: https://lsrs.ro/gala-lsrs-2020/ sau vizitati www.facebook.com/lsrs.romania/.
 

Gala LSRS 2020


DESPRE LSRS

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune. LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara. Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei. LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate