Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
31 ianuarie 2023
106 • Se finalizeaza reconstructia podului peste Dunare la Drobeta, de catre Apolodor din Damasc
1797 • Se naste Franz Schubert
1834 • Se deschide, la Bucuresti, Scoala de muzica vocala, de declamatie si literatura a „Societatii Filarmonice"
1937 • Se naste Mircea Micu
1953 • Ovidiu Lipan „Tandarica"
Recomandări
Vodafone continuă campania de gamification pentru utilizatorii din România, indiferent de rețeaua mobilă
(Viață)
• In premiera, clientii Vodafone au posibilitatea de a dona pentru patru cauze sociale sustinute de Fundatia Vodafone Romania.
• Sute de copii beneficiari ai programelor derulate de Fundatie vor primi bunuri care le vor imbunatati calitatea vietii.
Vodafone Romania lanseaza o noua campanie in cadrul aplicatiei My Vodafone care ofera utilizatorilor, in premiera, posibilitatea de a dona catre patru cauze sociale sustinute de Fundatia Vodafone Romania. In cadrul aplicatiei, pentru fiecare categorie de premii, utilizatorii vor primi cartonase joker care le ofera posibilitatea de a dona 1 euro catre una dintre cauze: extinderea sectiei de nou-nascuti de la spitalul Marie Curie, programele Investitie in mediul rural – „Dinti sanatosi” si „Transport in mediul rural”, precum si Scoala din valiza.

In aceasta campanie unica, clientii Vodafone vor castiga premii importante, iar sute de copii beneficiari ai programelor derulate de Fundatia Vodafone Romania vor primi bunuri care le vor imbunatati calitatea vietii.

Utilizatorii My Vodafone au posibilitatea de a castiga doua Ford Puma, in timp ce Ford va dona un microbuz pentru transportul scolarilor de la Scoala Gimnaziala nr. 4 din Turnu Magurele, judetul Teleorman. In plus, clientii vor castiga 500 de periute electrice Philips Sonicare Protective Clean 4500, in timp ce, la finalul campaniei, Philips va dona 500 de periute identice pentru copiii inscriti in cele 12 centre scoala dupa scoala din programul national Investitie in Mediul Rural.

La fel ca si in campaniile precedente, utilizatorii au oportunitatea de a castiga smartphone-uri, mai precis 120 de Samsung Galaxy A80. Vodafone va dona 120 de tablete Vodafone Smart Tab N8 pentru programul national Scoala din Valiza.

Pe langa toate acestea, campania include 5 premii a cate 10.000 de euro oferite de MasterCard si 50 de premii a cate 1.000 de euro oferite de Vodafone.

Fiecare dintre cele patru cauze ale Fundatiei are dedicata o colectie de cartonase cu benzi desenate care prezinta o poveste referitoare la proiectul respectiv. Mai multe informatii despre cauzele desfasurate si sustinute de Fundatia Vodafone Romania sunt disponibile pe https://fundatia-vodafone.ro/.

Noua campanie este promovata sub sloganul „Premiile tale fac fapte bune” si se desfasoara intre 4 decembrie 2019 si 4 martie 2020. Mai multe detalii despre mecanismul jocului si despre premii sunt disponibile pe www.vodafone.ro/mysterybox.     

Prepaid_Xmas_Generic

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei peste 20 de ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat 1.132 de programe derulate de 730 de ONG-uri din intreaga tara, in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut aproape 3 milioane de beneficiari - copii, tineri, varstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 30 de milioane de euro in proiecte desfasurate de organizatiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele fundatiei sunt disponibile pe www.fundatia-vodafone.ro,  http://jurnaldebine.fundatiavodafone.ro/ si www.facebook.com/fundatiavodafone.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate