Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 februarie 2024
Recomandări
Incubator de povești colorate. Ediția a II-a
(Viață)
Incubatorul de povesti colorate este locul unde se intalnesc oameni pasionati de literatura, pentru a crea povesti ilustrate care iubesc copiii. Pentru a  doua editie  a Incubatorului de povesti colorate, am pregatit un atelier de creatie de trei zile si un concurs adresat scriitorilor si ilustratorilor de literatura pentru copii.
Atelierul  de creatie va avea loc pe 14-16 februarie 2020, la Muzeul National al Literaturii Romane (Bucuresti). Invitata de anul acesta este indragita autoare de literatura pentru copii, Nadine Brun-Cosme, premiata in intreaga lume si cunoscuta in Romania prin seria “Lupul cel Mare si Lupul cel Mic”, publicata de Editura Cartea Copiilor.

Care este cartea ta ilustrata preferata? Ce carte cu imagini minunate te-a purtat intr-o calatorie atat de emotionanta si de profunda incat, atunci cand ai terminat-o de citit si de contemplat, te-ai intrebat uluit: “Cum au reusit scriitorul si ilustratorul sa creeze ceva atat de semnificativ cu atat de putin?”

Daca vrei sa creezi alaturi de noi o carte pentru copii de varsta prescolara, te asteptam, indiferent daca ai mai publicat sau nu, la Incubatorul de povesti colorate, in limita celor 20 de locuri disponible!

In urma atelierului, un scriitor si un ilustrator vor obtine doua premii in valoare de 5000 ron. Cartea rezultata va fi publicata de Editura Cartea Copiilor in 1000 de exemplare si distribuita in gradinitele din reteaua OvidiuRo, in cadrul proiectului de alfabetizare a copiilor din mediile rurale, Gradibiblioteci.

Te invitam sa descoperi toate etapele Incubatorului pe site-ul www.incubatordepovesti.org si sa ne trimiti candidatura, folosind acest  formular, pana la data de 30  decembrie.

Echipa noastra ii felicita pe alumnii Incubatorului care au creat carti ilustrate pentru copii in 2019. Ne-am bucurat cu totii de aceste povesti si asteptam cu nerabdare roadele anului 2020!

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii la adresa: incubator.povesti@gmail.com.

Cine suntem?

Organizatori: Asociatia Cu Alte Cuvinte si Miscarea Citim Impreuna Romania (reprezentata de Brandi Bates)

Parteneri: Editura Cartea Copiilor, Asociatia OvidiuRo, Asociatia Profesorilor de Limba si Literatura Romana (ANPRO), Muzeul National al Literaturii Romane

Vizual proiect

Parteneri media: Radio Romania Cultural

Proiectul este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate