Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Opera Comică pentru Copii a început anul cu spectacole extraordinare
(Arte vizuale)
Se apropie ultimul weekend de Poveste de Craciun. Opera Comica pentru Copii (OCC) va invita sa petreceti ultimul weekend de vacanta al copiilor la Targul Poveste de Craciun, pe Calea Giulesti 16.
Inca de pe 29 noiembrie distractia este in toi la #PDC2019, copiii s-au bucurat cu adevarat de activitatile lor preferate de sezon: derdelusul, patinoarul, taramul oamenilor de zapada, caruselul magic, atelierele de creatie si magazinul lui Mos Craciun. 10, 11 si 12 ianuarie sunt ultimele zile de distractie in cadrul Targului Poveste de Craciun, ultimele file de poveste si se pune punct unei editii de succes!

Pdc.1

Legendarul musical ”Sunetul Muzicii” pe scena OCC

Opera Comica pentru Copii a pasit in noul an pe ”Sunetul Muzicii”. Doar in acest sfarsit de saptamana mai aveti ocazia sa va bucurati de indragitul musical ”Sunetul Muzicii”, in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu. La cererea publicului, Opera Comica pentru Copii a suplimentat numarul de reprezentatii: 10 ianuarie, ora 18:30; 11 si 12 ianuarie, ora 11:00. Bilete disponibile in reteaua bilete.ro

Sunetul Muzicii.1

Una dintre primele operete din lume ”Hapciu in RE Major” revine la Opera Comica pentru Copii

Pe scena Salii Mari a Operei Comice pentru Copii revine opereta ”Hapciu in RE Major”, o adaptare dupa opereta ”Mam’zelle Nitouche” de F. R. Hervé, in regia maestrului Cristian Mihailescu. Pe 18 si 19 ianuarie, tanara Denise, protagonista spectacolului, va asteapta sa aflati cum descopera culisele, actorii, marea dragoste si cum debuteaza in fascinanta lumea a teatrului! Bilete disponibile la cele trei reprezentatii in reteaua bilete.ro

Hapciu in Re Major.1

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe..Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate