Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Program încărcat cu evenimente de calitate la Opera Comică pentru Copii
(Arte vizuale)
Doua weekenduri cu musicalul Peter Pan, o poveste despre copilarie! „Peter Pan este una dintre cele mai frumoase povesti despre copilarie, despre curajul si libertatea pe care ti le dau o inima curata. Mi-am dorit sa construiesc un spectacol despre bucuria si speranta pe care o introduc copiii in viata oamenilor mari.
Pentru ca ei stiu sa simta si sa vada mai limpede. Ramane de vazut unde este 'Tara de Nicaieri'... si cine este Peter Pan, cel care alege sa ramana acolo” – a declarat Antoaneta Cojocaru, regizorul spectacolului. Musicalul se joaca pe Scena Mare a Operei Comice pentru Copii pe 25, 26 ianuarie si pe 1, 2 februarie.

madagascar_occ

Superproductie unica in Romania: „Madagascar – A Musical Adventure JR”

Daca vrei sa mergi pe Broadway sa vezi un spectacol nu mai trebuie sa ajungi la New York! Esti asteptat pe Calea Giulesti, nr. 16, la Opera Comica pentru Copii, la o superproductie de succes: „Madagascar – A musical adventure JR”. Inspirat de pelicula de animatie cu acelasi nume, spectacolul realizat de regizorul Emil Pantelimon si coregrafa Jaqueline Bratu are o caracteristica speciala, unica la noi in tara: intreaga distributie este formata 100% din copii. Zeci de mici artisti, cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, joaca, danseaza si canta timp de o ora si jumatate, dand viata personajelor amuzante din poveste. Cinci reprezentatii sunt programate pe 7, 8 si 9 februarie, in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

In februarie ne pregatim de Carnaval!

Pe 14 si 15 februarie, Opera Comica pentru Copii se costumeaza pentru Carnaval. Cele doua seri sunt dedicate personajelor de carnaval, care isi asteapta publicul cu momente artistice si informatii interesante, intr-o serie de tururi ghidate prin culisele Operei Comice pentru Copii.

Magazinul OCC pregateste o serie de ateliere de masti pentru copiii care vor sa isi creeze singuri masca de carnaval. Pe langa acestea, in urmatoarea perioada, o multime de jocuri de logica, strategie sau indemanare sunt deschise pentru public in foaier, inainte si dupa fiecare spectacol din Sala Mare.

Programul complet este disponibil pe site-ul institutiei (www.operacomica.ro), iar biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.

Afis-Noaptea Carnavalului

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate