Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Festivalul familiei - România se vindecă împreună
(Arte vizuale)
Pe data de 14 Mai 2020 va invitam sa luati parte la Festivalul Familiei - cea mai mare petrecere online a familiei in care peste 40 de artisti consacrati, copii talentati, sportivi sau profesionisti in diverse domenii vor oferi momente unice, pline de emotie, bucurie, cunostinte. Acest eveniment marcheaza finalul starii de urgenta in Romania dar si Ziua Mondiala a Familiei, sarbatorita in mod normal pe data de 15 Mai.
Suntem onorati de prezenta unui numar impresionant de profesionisti din toate domeniile care au ales sa sustina alaturi de noi binele, sa ii dea forta si sa il multiplice in comunitate. Muzica, dans, teatru, storytelling, parenting, magie, educatie financiara sunt doar cateva dintre surprizele cu care te asteptam alaturi de noi live pe pagina de Facebook Fa Bine! Dintre invitatii surpriza – Rona Hartner, Marius Manole, Mihaela Tatu, Daniela Nane, Magicianul Augustin si multi altii. Gazde ale evenimentului vor fi Ioana Maria Moldovan si Radu Nechit.

Viziteaza pagina evenimentului pentru detalii. Dand Join vei fi informat permanent cu privire la noutatile si surprizele oferite de organizatori.

Mottoul evenimentului este “Romania se vindeca impreuna”. In spatele organizarii lui se afla Fa Bine!, platforma de sprijin si colaborare care aduce impreuna ONG-uri (din domeniul medical, social, educational, s.a), voluntari, companii si donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia in considerare nevoile tuturor si in care se pun laolalta resurse pentru obtinerea de rezultate valoroase pentru toti participantii - si pentru societate in sens larg.

Festivalul Familiei are si scopul caritabil de a sustine Fondul de Solidaritate al platformei. Acesta a fost constituit in luna martie a acestui an pentru acoperirea unor nevoi precum achizitia de medicamente, dezvoltarea de catre ONG-uri de programe de telemedicina si de sustinere a beneficiarilor la distanta, consiliere psihologica, procurarea de alimente, produse de igiena si sanitare, sau alte cheltuieli care ajuta organizatiile sa supravietuiasca acestei perioade si care sunt esentiale pentru beneficiarii lor, pentru ca acestia sa-si poata continua terapiile si dupa incheierea restrictiilor generate de virusul COVID-19.

Cred cu tarie in puterea lui IMPREUNA iar ceea ce s-a intamplat in ultimele doua luni in comunitatea Fa Bine! mi-a demonstrat inca o data forta pe care o are acest cuvant si cat BINE  poate aduce. Vom celebra in avans Ziua Mondiala a Familiei, vom inspira si vom face bine comunitatii alaturi de toti cei ce au raspuns pozitiv invitatiei noastre!” ne spune Maria Duduman, initiatoarea platformei Fa Bine! si a Fondului de Solidaritate.

”Romania se vindeca IMPREUNA cu ajutorul tau, al meu, al nostru”, ne spune Raluca Chisu, unul dintre inimosii membri ai echipei de coordonare a Festivalului Familiei
”Puterea lui #impreuna sta in mainile tale si in dorinta ta de a ajuta la vindecarea Romaniei, la bucuria de a construi impreuna o lume mai buna. Alege sa faci bine si participa activ la acest maraton artistic si educational pregatit de oameni cu suflet, oameni care construiesc si motiveaza si pe altii sa o faca” ne spune Adela Hanafi.

Impreuna dam viata unei lumi mai bune.

claudiu 3.0.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate