Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
Open Call for Artists – Fusion Arts by Noblesse Group caută artiști
(Arte vizuale)
Incepand cu luna februarie, Fusion Arts Agency. – unul din brandurile Noblesse Group – a demarat un Open Call in care invita artistii sa se inscrie cu portofoliile proprii, pentru a face parte din comunitatea de arta si platforma Fusion Arts.
Artistii din domenii precum pictura, sculptura, fotografie, ceramica, textile, sticla, sau orice alta forma de arta, sunt incurajati sa se inscrie completand formularul existent pe site: https://fusionarts.ro/visit-us/. Portofoliile pot fi trimise pana la sfarsitul lunii aprilie.
In cadrul acestui Open Call, Fusion Arts doreste sa ofere artistilor, oportunitati precum expunerea in randul publicului consumator de arta, dar si implicarea in diverse proiecte de design interior si arhitectura.

Fusion Arts este Agentia de Arta creata de Noblesse Group pentru a reuni artistii a caror activitate se exprima prin opere din vaste domenii, in stiluri si forme diverse. Toate aceste activitati se regasesc in cadrul agentiei si sunt integrate cu profesionalism si pasiune de catre echipa Noblesse, in diverse proiecte, de la design interior, arhitectura, la spectacole, targuri de arta, expozitii, evenimente speciale.

Agentia Fusion Arts by Noblesse Group organizeza evenimente dedicate artei si promoveaza opere autentice pentru publicul interesat de frumos, de unicitatea si ineditul pieselor create de artisti romani. Fie ca vorbim despre integrarea in proiecte de design interior pentru case, apartamente, birouri sau proiecte de arhitectura, operele de arta ofera publicului autenticitate estetica si reprezinta investitii de valoare.

Echipa de designeri si arhitecti Noblesse Group raspunde cu profesionalism provocarii de a oferi consultanta si de a-si lasa amprenta in cadrul proiectelor unde designul interior, arhitectura si arta impart acelasi teren. Astfel, arta poate schimba perspectiva unei amenajari interioare, sau poate oferi noi orizonturi iubitorilor de frumos. De aceea, echipa Noblesse Group integreaza diferite forme de arta in proiectele pe care le concepe cu pasiune.


Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare in viata clientilor, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecti si designeri ofera servicii la cele mai inalte standarde, recunoscute atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala.  
Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii, precum Boutique Award, in cadrul „The Most Office” pentru proiectul birouri Noblesse Group. In 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine, iar pentru rezultatele exceptionale obtinute in inovatie prin design interior, Noblesse Group a primit Premiul pentru excelenta in inovatie in design interior”, in cadrul Designer Awards, organizat de publicatia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.
Membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experienta vasta si un portofoliu generos cu proiecte diverse, in care se regasesc restaurari ale cladirilor de patrimoniu, amenajari interioare hoteluri, restaurante, spatii publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.
Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design si arta, evenimente si cultura din Europa.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate