Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 februarie 2023
Recomandări
Gala LSRS 2021 - De la viziune la acțiune
(Știință)
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta evenimentul Gala Studentilor Romani din Strainatate, editia a doisprezecea, ce va fi transmis online duminica, 28 martie 2021, incepand cu ora 18.00, pe pagina de Facebook.
Ca in fiecare an, Gala LSRS este evenimentul studentilor romani de pretutindeni, care prin pasiunea si dedicarea lor obtin rezultate academice excelente, reunind studentii si absolventii romani din intreaga lume. Acest eveniment este dedicat recunoasterii si premierii excelentei academice a tinerilor romani de peste granite, oferind astfel un spatiu in care ideile si reusitele studentilor si absolventilor romani din strainatate sa fie remarcate si recunoscute la nivel national si nu numai. Vom afla astfel cei 12 castigatori ai concursului Premiile LSRS pentru Excelenta Academica, concurs ce a strans mai mult de 130 de aplicatii la cele 11 categorii. Finalistii concursului, cat si cateva cuvinte despre experienta lor pot fi accesate aici https://lsrs.ro/gala-lsrs-2021/

Pe langa decernarea premiilor, Gala LSRS va prezenta mesaje dedicate studentilor din partea ambasadorilor si consulilor din Italia, Spania, Portugalia, Franta, Marea Britanie si Japonia. Totodata, vor fi invitati si E.S. doamna Luminita Odobescu, Ambasador al Romaniei la Uniunea Europeana, dar si reprezentantii Agentiei Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, care vor vorbi despre mobilitatea proiectului Erasmus in pandemie.

Editia de anul acesta este organizata virtual, oferind astfel oportunitatea de a aduna studentii si romanii din orice colt al lumii si de a celebra si mai puternic reusitele lor dupa un an diferit. Evenimentul este public si poate fi vizualizat aici: https://fb.me/e/YCa6lDCX

Toti cei interesati pot afla toate noutatile urmarindu-ne pe Facebook la: @lsrs.romania sau pe siteul nostru https://lsrs.ro/

Anul acesta, avem bucuria de a-i avea alaturi de noi pe Academia Romana, ANPCDEFP, Ministerul Afacerilor Externe, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes- Bolyai, EximBank, FanCourier, Romanian Business Leaders, Repatriot, MARe - Muzeul de Arta Recenta, Agromec Dragalina, Radicstar.


Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este o asociatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta care se ghideaza dupa doua valori cardinale importante: educatia tinerilor si promovarea culturii romane in strainatate. Pe termen mediu si lung, LSRS isi seteaza ca obiective principale sprijinirea romanilor ce studiaza in strainatate si crearea unei legaturi stabile intre acestia si Romania. În acest context, LSRS promoveaza cultura romana peste hotare prin numeroase proiecte locale si internationale.
Pe plan intern, LSRS incurajeaza creativitatea, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai din fiecare filiala si de asemenea promoveaza coeziunea intre studentii din filiale diverse, ce se intind pe toate continentele. În acelasi timp LSRS promoveaza drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele orientarii lor spre tara..Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate