Cine sunt „Vânătorii de comori”, protagoniștii noului serial docu-reality de la HISTORY Channel | |
(Cinema) |
„Vanatorii de Comori. Romania”, noua serie docu-reality de sase episoade de la HISTORY Channel, va avea premiera marti, 14 mai, de la ora 21:00. |
O echipa de patru dealeri/anticari de obiecte de epoca, formata din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere si Stefana Micu, are la dispozitie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. In fiecare episod, „vanatorii” cauta in piete de vechituri, colectii personale si cheama vanzatori in magazinul lor, in speranta de a gasi cele mai interesante si profitabile obiecte care sa se potriveasca cererii clientului lor. Acestia isi fac strategii, negociaza, fac achizitii riscante, toate cu speranta ca vor da peste o adevarata comoara pe care o pot duce la banca.
„Spectatorii ar trebui sa se astepte la o calatorie captivanta in lumea vanatorii de comori, cu descoperiri interesante, aventuri si momente de suspans pe masura ce exploram locuri fascinante si cautam comori valoroase. Va invitam sa descoperim impreuna o istorie vie, cu povesti fascinante, colectii impresionante si oameni plini de pasiune. Sa fim parte din acest serial este rodul muncii intregii echipe si, in acelasi timp, o oportunitate imensa de care ne bucuram”, au spus membrii echipei.
Liviu Andrei (50 ani) este masterand al Facultatii de Teologie Andrei Saguna din Sibiu. Are o cultura generala bogata si mereu i-a placut sa invete lucruri noi asa ca a studiat in paralel stiinte economice si psihologie. Dupa facultate a fost scurt timp profesor de religie, iar in paralel si-a deschis primul business care se ocupa cu design de ambalaje. In 2005 a deschis un club in Sibiu unde s-a distrat pana in 2020 cand a venit pandemia. Intre timp a mai avut trei restaurante si o pensiune. In 2020 a pornit businessul cu antichitati si amanet. L-a atras din prima, deoarece este surprins in permanenta de ce intra pe usa magazinului si considera ca este un domeniu foarte incitant in care nicio zi nu este la fel ca cealalta. Este calm, inteligent si un foarte bun negociator. Dintre toate obiectele vintage cel mai mult este atras de obiectele colectionabile.
Gabi Badea (29 ani) este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Este nascut in Niculesti, Dambovita. Este multiplu campion national la lupte libere, un sport pe care l-a practicat de la 12 ani pana la 22 de ani, atat in Bucuresti cat si in Cluj. Este competitiv, corect, sarguincios si foarte organizat. Acum patru ani a ajuns la Sibiu, l-a cunoscut pe Liviu si au decis sa porneasca afacerea impreuna. Este atras de domeniu deoarece este un foarte bun negociator si ii place sa sporeasca valoarea lucrurilor. In echipa, isi pune in practica abilitatile de project management si isi coordoneaza colegii. Dintre toate obiectele vintage, masinile il atrag cel mai mult.
Dan Greere (43 ani) este absolvent de Politehnica, sectia Transporturi, Bucuresti. Este nascut in Corabia, judetul Olt. Desi a absolvit o facultate cu profil tehnic, in suflet este un artist. Scrie poezie si este pasionat de orice este frumos sau interesant. Este amuzant, empatic, creativ si foarte adaptabil. Acum trei ani s-a mutat in Sibiu unde l-a cunoscut pe Liviu. La momentul respectiv isi cauta o cariera mai degraba decat un job si a gasit formula perfecta. Este atras de domeniu deoarece ii permite sa interactioneze cu foarte multi oameni si povestile lor interesante. In echipa isi pune in practica spontaneitatea dar si empatia in cadrul negocierilor. Dintre toate obiectele vintage cel mai mult este atras de jucarii pentru ii place sa-si tina viu copilul din interior.
Stefana Micu (26 ani) este absolventa a UNATC, sectiunea Artele Spectacolului-Actorie. Este nascuta la Iasi, dar a absolvit in Bucuresti in anul pandemic 2020. Desi nu a fost cel mai bun an in care sa termini o facultate de arte, a transformat asta intr-un avantaj si a folosit timpul pentru cautarea altor pasiuni cum ar fi fotografia si muzica. Este foarte deschisa la experiente noi si asa a ajuns si la magazin— din pasiunea pentru obiecte care au o istorie si dorinta de a le afla povestea. Il considera mai mult un hobby decat un job si isi doreste foarte mult sa invete arta negociatului de la colegii sai. Obiectele ei vintage preferate sunt cele din domeniul muzical si cele care vin cu o poveste interesanta.
„Vanatorii de comori: Romania” isi propune sa spuna povesti captivante, interesante si nedescoperite despre istoria Romaniei prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc sa le vanda. Emisiunea arunca o privire transparenta asupra lumii colorate, dinamice si mereu surprinzatoare a obiectelor de epoca si a povestilor care le fac valoroase, vazand lantul tranzactiilor de la achizitie, la evaluare si expertiza, pana la vanzarea finala.
////
HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV internationale. HISTORY Channel® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.
HISTORY Channel® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.
HISTORY Channel® a fost lansat in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradus in 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezinta principala televiziune din portofoliul A+E Networks.
HISTORY Channel® este disponibil in Romania de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Digi, Telekom, Orange TV, Vodafone. . | |
|
|