Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 iunie 2018
Recomandări
Mobilizează-te la vot! S-a dat startul la votarea publică a proiectelor din programul Mobilizăm excelența
(Viață)
Echipa Fundatiei Comunitare Bucuresti a dat startul la votarea publica a proiectelor si a bursierilor din programul „Mobilizam excelenta”. La finalul campaniei, proiectul sau bursierul din fiecare categorie de program (design urban, educatie urbana si burse de performanta) care aduna cele mai multe voturi primeste o finantare suplimentara de 10000 lei.
 
In perioada 14 martie – 9 aprilie 2017, publicul larg poate vota un singur proiect/bursier pe categorie, pe intreaga perioada a campaniei. 

La sectiunea Design urban, cele patru proiecte care au ales sa intre in campania de votare sunt:
Little Improvements – Asociatia BAZA. Deschidem Orasul;
Raspiua – Asociatia Metodelor Alternative pentru Integrare Sociala (AMAIS);
Mater-Biblioteca de materiale – Asociatia Nodmakerspace;
Roboplastic – grup de initiativa.

La sectiunea Educatie urbana, proiectele coordonate de arhitectii Asociatiei ”De-a arhitectura” din cadrul a 4 scoli din Bucuresti care au intrat in campania de votare, sunt:
Ceainarie literara inauntru si afara – Scoala gimnaziala ”Anastasia Popescu”;
Cervantes sub soare – Liceul teoretic ”Miguel de Cervantes”;
Pia B. 2k7teen – Scoala gimnaziala ”Pia Bratianu”;
BIBLIOTECA: Drumul spre cunoastere! - Scoala gimnaziala 92.

Fondurile suplimentare se impart intre proiectele celor patru clase participante astfel: proiectul cu cele mai multe voturi primeste 3.500 lei, proiectul clasat al doilea primeste 2.500 lei, iar proiectele de pe locurile 3 si 4 primesc fiecare cate 2.000 lei.

La sectiunea Excelenta in educatie, 11 bursieri au intrat in campania de vot online:
Andrei Fabian Raschitor, balet;
Andreea Iuliana Tarus, balet;
Cristian Marian Susu, balet;
Razvan Andrei Popescu, violoncel;
Diana Mariana Neagreanu, pian;
Andrei Mircea Anghel, inot; 
Fatima Ingrid Amartha Keita, tenis de camp;
Mihaela Marculescu, tenis de camp;
Alexandru Gabriel Pavel, scrima;
Amalia Dumitru, floreta;
Andreea Voicu, patinaj artistic.

Toti participantii din aceasta etapa beneficiaza deja de finantari acordate la a doua editie a programului Mobilizam excelenta, in valoare totala de 484.500 de lei. 

Mobilizam excelenta” este creat de Porsche Romania si dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti. Gandit ca o forma de investitie pe termen lung in comunitate, „Mobilizam excelenta” face parte din prima strategie de responsabilitate sociala a Porsche Romania si este un program dezvoltat pe trei directii strategice: Design urban, Educatie urbana si Burse in educatie.

Link site: http://mobilizamexcelenta.ro/noutati/ 
Link FB: https://www.facebook.com/mobilizamexcelenta/ 

Porsche Romania este cel mai mare importator auto din Romania, companie infiintata in noiembrie 1997 si care apartine de Porsche Holding GmbH cu sediul in Salzburg. Incepand cu martie 2011, Holdingul Porsche a fost inglobat in concernul Volkswagen AG drept una din subsidiarele sale, pastrand insa structurile independente.
Compania, cel mai mare jucator de pe piata romaneasca de profil, este importator general pentru marcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Autovehicule Comerciale si Das WeltAuto. Porsche Romania este responsabila de evolutia calitativa si de extinderea retelei de distributie, compusa din centre auto proprii si dealeri independenti autorizati de companie. 

Reteaua ofera masini atractive, sigure si ecologice, la cele mai inalte standarde tehnice si de calitate, iar afacerea de baza acopera si aprovizionarea retelei nationale de dealeri cu piese de schimb si accesorii originale.

Fundatia Comunitara Bucuresti este specialistul in filantropie locala care colecteaza fonduri de la afaceri locale si donatori individuali pentru a finanta initiative in comunitati. Din 2011, organizatia a finantat peste 180 de proiecte ale comunitatilor din Bucuresti si Ilfov cu mai mult de 2 milioane de lei. Fundatia Comunitara Bucuresti este parte dintr-o miscare nationala, alaturi de alte 15 fundatii comunitare din tara. Pentru mai multe detalii, vizitati www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Imagine_Mobilizam excelenta


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate