Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 august 2019
Recomandări
De unsprezece ani, Mercedes-Benz joacă un rol principal în filmul TIFF
(Viață)
•Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) a ajuns la cea de-a XVI-a editie, fiind primul si cel mai mare festival din Romania dedicat filmului de lungmetraj.
•Mercedes-Benz este, pentru a unsprezecea oara, Masina Oficiala a TIFF.
•Suita de limuzine business Mercedes-Benz Clasa E va sta la dispozitia invitatilor festivalului.
•Mercedes-Benz Romania va acorda, si in acest an, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera unei personalitati din lumea artei cinematografice.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) intra in cel de-al doilea deceniu, cu ocazia celei de-a XVI-a editii a celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din tara noastra. Intre 2 si 11 iunie, Cluj-Napoca isi reia statutul de capitala europeana a filmului, cu Mercedes-Benz desavarsind experienta cinefililor, in calitate de Masina Oficiala. Cea mai inteligenta limuzina din clasa business - Mercedes-Benz Clasa E – le va asigura experiente memorabile participantilor la TIFF.16.

„Pe parcursul ultimului deceniu, Mercedes-Benz Romania a devenit un partener de traditie al TIFF, primul si cel mai mare festival din Romania dedicat cinematografiei. Suntem mandri sa celebram deschiderea unui nou deceniu al parteneriatului nostru autentic si, totodata, sa completam scenariul acestei noi editii prin recunoasterea valorilor cinematografiei, acordand Premiul de Excelenta. De asemenea, suntem onorati sa le asiguram invitatilor speciali cele mai bune experiente pe durata festivalului, de la bordul autoturismelor Mercedes-Benz de ultima generatie.”

a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania. 

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine (W 213) 2016Mercedes-Benz E-Cl


„In fiecare an, parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz redefineste standardele colaborarii noastre, una bazata pe pasiunea comuna pentru excelenta, recunoasterea valorilor si sustinerea artei cinematografice. Astfel, intram in cel de-al doilea deceniu de parteneriat alaturi de liderul necontestat al pietei auto si suntem incantati de surprizele pregatite de Mercedes-Benz cinefililor prezenti la TIFF.16”,

a declarat Tudor Giurgiu, director festival TIFF.

Cea mai inteligenta limuzina din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, va fi Masina Oficiala a festivalului si starul flotei auto a TIFF.16. Invitatii la festival vor beneficia de eleganta rafinata a Clasei S, de confortul atractiv al Clasei V, in timp ce organizatorii vor beneficia de suport logistic din partea modelelor Sprinter, Vito si Citan. 

Continuand traditia primului deceniu de parteneriat, Mercedes-Benz Romania recunoaste si in acest an excelenta in cinematografia romaneasca prin acordarea Premiului de Excelenta TIFF pentru intreaga cariera in industria filmului. Catalin stefanescu, ambasador de brand al Mercedes-Benz Romania, va inmana distinctia in cadrul Galei TIFF.16. De-a lungul ultimului deceniu, Mercedes-Benz a avut onoarea de a premia personalitati precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015) si, cel mai recent, Carmen Galin (2016).

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro. 

Mercedes-Benz E-Klasse Limousine (W 213) 2016Mercedes-Benz E-Cl


Mercedes-Benz E-Klasse Limousine (W 213) 2016Mercedes-Benz E-Cl


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate