Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
“Tu ce vei face mâine?” O conversație lansată pe turnul BRD din București
(Arte vizuale)
BRD – Groupe Société Générale marcheaza o noua pozitionare de brand a Société Générale, printr-o abordare unica la nivelul celor 67 tari in care grupul este prezent. Din 14 noiembrie, BRD deschide o conversatie cu publicul despre pasii mici si mari pe care fiecare dintre noi ii parcurge zilnic pentru a-si indeplini visul, printr-o serie de proiectii pani realizate pe sediul central, Turnul BRD.
Publicul este invitat sa se implice in conversatie pe site-ul www.creatoriidemaine.ro.

„In ultimii ani, BRD a creat un ecosistem care aduce laolalta oameni cu idei, solutii si multa vointa in a produce schimbari semnificative intr-o serie de domenii-cheie pentru dezvoltarea societatii romanesti: start-up-uri, educatie, tehnologie, cultura si sport. Noua platforma de brand vine sa consolideze si sa reconfirme suportul bancii pentru dezvoltarea noii generatii de creatori, cat si implicarea noastra in incurajarea si sustinerea de initiative care misca lucrurile si construiesc viitorul”,
a declarat Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Société Générale.

In aceasta perioada, BRD desfasoara si un proiect editorial - BRD Live Studio - in parteneriat cu stirile Pro TV, dand o voce unor exponenti remarcabili din randul noii generatii de creatori din Romania. Dezbaterile, axate pe domenii precum start-up-uri si antreprenoriat, tehnologie, educatie, cultura, sport, ii au ca invitati de-a lungul saptamanii pe Razvan Rughinis, co-fondator Innovation Labs si Flavia Oprea, CEO ENTy; liceeni creatori de tehnologie din cadrul programului national de robotica BRD FIRST Tech Challenge Romania - Bogdan Chirita, Andreea Dinescu si Andrei Preda; Cristian Hatu, Presedinte al Centrului de Evaluare si Analize Educationale, si Gabriela Deliu, profesor de fizica la Colegiul de Stiintele Naturii „Emil Racovita“ din Brasov; Cristina Varzaru, una dintre cele mai emblematice jucatoare de handbal, in prezent Secretar General la Federatia Romana de Handbal si Diana Ciuca, portarul echipei nationale de tineret; Edmond Niculusca, Presedinte A.R.C.E.N. si unul dintre initiatorii District 40, alaturi de Elvira Lupsa, Creative Partner District 40.

Interviurile sunt difuzate in perioada 14-20 noiembrie, incepand cu ora 20:00, in direct pe canalele de Facebook BRD - Groupe Société Générale si StirileProTv.

Campania face parte din initiativa Société Générale lansata la nivel global, sub semnatura “The Future is You”, care are misiunea de a-i sustine pe cei care doresc sa aiba un impact pozitiv asupra viitorului.

BRD Live Studio - Razvan Rughinis_Flavia Oprea

BRD Live Studio_echipe FIRST Tech Challenge Romania

Proiectii Turn BRD_I. Mihalache_1

Proiectii Turn BRD_N Titulescu_1

Proiectii Turn BRD_N Titulescu_3

Proiectii Turn BRD_The Future is You.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate