Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 martie 2021
Recomandări
Cărți de psihologie practică și educație financiară în topul vânzărilor Curtea Veche Publishing din 2018
(Literatură)
Dupa o lunga perioada de stagnare, piata de carte din Romania a inregistrat o usoara crestere in anul 2018. In topul vanzarilor Curtea Veche Publishing pe acest an se regasesc titluri de non-fictiune din zona de dezvoltare personala si profesionala.

Dupa 20 de ani de intalnire permanenta cu cititorii nostri, titlurile cele mai apreciate de acestia raman cele de non-fictiune; oamenii au nevoie de povestile de succes si recomandarile specialistilor in psihologie. Sper ca anul viitor cele mai cautate carti sa fie cele pentru copii – ei prin lectura, prin cuvinte, isi intemeiaza lumea, iar cuvintele frumoase sunt in cartile de povesti", a declarat Iren Arsene Mate, Director General Curtea Veche Publishing.

In 2019, pe langa noile aparitii din cele mai de succes colectii ale editurii – Carti-Cheie sau Biblioterapia - Curtea Veche Publishing se va concentra pe dezvoltarea segmentelor de carti pentru copii si de beletristica.

Topul general de vanzari:
1. Cele cinci limbaje ale iubirii - Gary Chapman - Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. in experienta sa de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire...

2. Puterea prezentului - Eckhart Tolle - Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform caruia este benefic sa traim ancorati in prezent. Filozofia cartii pledeaza pentru debarasarea de «corpul-durere», o forta distructiva pe care o exercita mintea si ego ul asupra corpului.

3. Tata bogat, tata sarac - Robert T. Kiyosaki - „Principalul motiv pentru care oamenii se lupta cu dificultatile financiare este acela ca au trecut prin scoala fara sa invete nimic despre bani. Rezultatul este ca invata sa lucreze pentru bani… dar nu invata niciodata sa puna banii sa actioneze pentru ei.“ (Robert T. Kiyosaki)

4. Secretele succesului – Dale Carnagie  -  Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“. Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent… si altele asemenea.

5. Spovedania unui preot ateu – Ion Aion - O meditatie provocatoare pe tema conditiei umane, dar si o cautare a divinului, a credintei, dincolo de superstitii, dincolo de dogme, dincolo de orice religie institutionalizata. Nascuta dintr-o experienta directa de viata, tragica si tulburatoare, cartea refuza resemnarea si postuleaza o incredere reinnoita in umanitate.

Topul celor mai vanduti autori straini:
1.    Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman
2.    Puterea prezentului – Eckhart Tolle
3.    Tata bogat, tata sarac - Robert T. Kiyosaki

Topul celor mai vanduti autori romani:
1.    Spovedania unui preot ateu – Ion Aion
2.    Jamila Cuisine Vol. II Cele mai iubite retete - Geanina Staicu-Avram
3.    Fericirea e un ac de siguranta – Razvan Exarhu

cele 5 limbaje ale iubirii

puterea prezentului

secretele succesului

spovedania unui preot ateu

tata bogat tata sarac


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate