Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
13 iulie 2020
Recomandări
Vodafone lansează competiția internațională „Future Changers” pentru a găsi idei inovatoare care sprijină mediul înconjurator
(Viață)
Vodafone Romania anunta lansarea Future Changers – o noua competitie internationala pentru tinerii cu cele mai bune si inovatoare idei de utilizare a tehnologiei pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator. Competitia se va desfasura in perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019.
Persoanele interesate sa participe se pot inscrie prin incarcarea unei propuneri scrise sau video ce evidentiaza ideea lor pe portalul online Vodafone Future Changers: https://careers.vodafone.com/futurechangers.  

Cele mai bune zece idei vor fi evaluate de catre un juriu format din lideri influenti, iar castigatorul va avea sansa de a-si pune in practica ideea cu ajutor din partea Imperial College London. In plus, acesta va primi un premiu in valoare de 5.000 lire sterline.  Vodafone Romania va pune la dispozitia castigatorului un mentor care se va implica in dezvoltarea si materializarea proiectului.

Imperial College London va oferi castigatorului competitiei sustinere si incurajare printr-un program de trei luni intr-un incubator care creeaza, activeaza si sprijina potentialul antreprenorial prin combinarea educatiei experientiale cu accesul la ecosistemul de antreprenoriat la acestei institutii.

Fragiski Melissa, HR Director, Vodafone Romania, a declarat: „Tinerii sunt cei mai in masura sa aduca schimbarea. Vodafone isi doreste sa recruteze si sa sprijine pe cei mai straluciti formatori digitali ai viitorului pentru a sustine misiunea de a schimba lumea si de a proteja mediul. Competitia Future Changers este un nou exemplu al initiativelor noastre de a identifica si sustine noi talente, minti sclipitoare care au capacitatea de a contribui la crearea unei amprente pozitive prin utilizarea tehnologiei avansate de astazi pentru a face o diferenta reala in lume.”

Directorul de Antreprenoriat de la Imperial College London, Ben Mumby-Croft, a declarat: „In cadrul Imperial, suntem pasionati sa dezvoltam talentul antreprenorial si sa sustinem noua generatie de vizionari si pionieri in a gandi la scara larga, a fi indrazneti si a face o diferenta. Ca parte a acestei misiuni, suntem incantati sa sprijinim programul Future Changers si abia asteptam sa lucram impreuna la materializarea ideii castigatoare.

Competitia Future Changers continua seria recenta a initiativelor Vodafone, care include  Bright Sparks – un program dedicat pentru zece start-upuri digitale dezvoltate in colaborare cu Oxford University Innovation, incluzand mentorat si suport pe o perioada de 12 luni. 

Vodafone a creat un parteneriat si cu agentia de creatie Livity, care promoveaza, de asemenea, proiectul Future Changers.

Future Changers

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.ro.

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate