Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
5 iulie 2022
Recomandări
Vodafone România lansează o platformă cu conținut despre tehnologie
(Știință)
•  „Zoom-powered by Vodafone.” este cea mai noua platforma de continut lansata in Romania.
•  Cititorii vor descoperi cele mai noi stiri despre tehnologie, telefoane inteligente si cele mai bune sfaturi despre cum sa le utilizeze. Vodafone Romania lanseaza propria platforma cu continut actual si original despre cele mai recente tendinte si lansari din domeniul tehnologiei. Incepand cu luna august, oamenii vor avea ocazia sa descopere recenziile smartphone-urilor nou lansate disponibile in portofoliul Vodafone, cele mai noi stiri legate de tehnologie si, de asemenea, tips & tricks despre cum pot utiliza tehnologia la potentialul sau maxim.

Cea mai noua platforma de continut lansata in Romania se numeste Zoom powered by Vodafone si este structurata in trei categorii principale: Devices, Video si Zoom In. Aceste categorii includ articole si videoclipuri despre dispozitive si despre cele mai noi inovatii de pe piata, recenzii ale smartphone-urilor disponibile in portofoliul Vodafone Romania, tutoriale si quiz-uri.

In cadrul platformei Zoom, cititorii pot gasi sfaturi si trucuri utile de la Ovvy, actualul campion mondial la FIFA, dar si articole interesante scrise de Vlad Petreanu, jurnalist cu o experienta de 30 de ani. In acelasi timp, Otrava, un creator de continut roman, va scrie articole pe diverse subiecte de actualitate. Costin Giurgea este cel care va face recenziile pentru cele mai noi si interesante smartphone-uri.

Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://zoom.vodafone.ro.

Zoom powered by Vodafone

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii si tehnologie din lume, avand ca obectiv mentinerea unei societati conectate si construirea unui viitor digital pentru toti. Vodafone isi concentreaza activitatea pe doua platforme regionale majore si distincte in Europa si Africa. Vodafone Group are operatiuni mobile si fixe in 22 de tari si 48 de retele mobile partenere. La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si peste 22 milioane de clienti ai serviciilor TV.

Conectam lumea pentru un viitor mai bun. Suntem optimisti cu privire la modul in care tehnologia si conectivitatea pot contribui pentru viitor si imbunatati vietile oamenilor. Prin activitatea noastra, ne propunem sa construim o societate digitala care sa sustina progresul socio-economic, incluziva si care sa nu fie in detrimentul planetei. De aceea, ne-am angajat sa imbunatatim vietile a peste un miliard de oameni si sa reducem la jumatate impactul nostru asupra mediului pana in 2025.

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate