Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
7 februarie 2023
1741 • A aparut "Marele Hrisov al lui Constantin Mavrocordat"
1812 • S-a nascut Charles Dickens
1964 • The Beatles efectueaza primul turneu în SUA
Recomandări
Finisaj: „de acolo de unde încă se poate vedea curbura pământului”
(Fotografie)
Un eveniment cu arta si muzica marca 2/3 galeria x VRTW Artists. Joi, 20 ianuarie 2022, incepand cu ora 18:00, 2/3 Galeria va invita la finisajul expozitiei „de acolo de unde inca se poate vedea curbura pamantului”.
  Expozitia poate fi vizionata public pentru o ultima oara in seara finisajului. Fotografiile realizate de Victoria Paunescu si sunt puse la vanzare, acestea putand fi achizitionate direct de la 2/3 galeria.

Va asteptam la 2/3 galeria, in strada Franceza nrv4. unde UFe (vinyl rum, tapas & wine) Dj si colectionar de vinyluri ne va incanta urechile cu o selectie muzicala pentru a celebra incheierea expozitiei.

In cadrul evenimentului, pasionatii de fotografie au ocazia sa colectioneze fotografiile Victoriei Paunescu in editie deschisa cat si in editie limitata. Expozitia de acolo de unde inca se poate vedea curbura pamantului reprezinta o incursiune fotografica despre locuri reale cioplite in timp, intiparite in memorie, impregnate pe retina si celuloid.

2/3 galeria si-a propus sa prezinte artisti noi, inca putin cunoscuti pe piata de arta locala, sperand ca aceste expozitii sa contribuie la o diversificare a scenei artistice sustinuta prin dialog, perspective si abordari contemporane.

Victoria Paunescu este o artista tanara autohtona, avand un stil personal aparte, in expozitia sa personala <<de acolo de unde inca se poate vedea curbura pamantului>> ea alege sa respinga serialitatea fotografica in favoarea individualizarii documentului-memorie. Asemenea unei nuvele, expozitia are un discurs care urmeaza o multitudine de fire narative sustinute prin: asocieri, juxtapuneri mai mult sau mai putin evidente, repetitia tematicilor si imaginea simbol folosita ca unitate lingvistica deschizand sensurile abia prin contextualizare.

Expozitia

Victoriei Paunescu trateaza fotografia intr-un sens contemporan asemanator unui flux de constiinta. Fotografia actuala insemna la fel de mult imaginea cat si modul in care aceasta este accesata, distribuita, consumata si creata in viata de zi cu zi. 
declara Claudia Retegan – fondator si curator al 2/3 Galeria.


Buna dispozitie si muzica acompaniind finisajul expozitiei “de unde inca se mai poate vedea curbura pamantului” va fi asigurata de Vinyl, Rum, Tapas & Wine.

Expozitia poate fi vizitata pana duminica, 17 ianuarie 2022, la 2/3 Galeria din strada Franceza nr.4. Programul de vizitare al expozitiei este cuprins in intervalul orar 12.00 – 20.00.

Evenimentul este sustinut de partenerul principal al expozitiei ICCO Systems

finisaj: joi 20/01/2022 de la 18.00
fotografii: Victoria Paunescu
muzica: UFe
VRTW Artists:.wwwvrtwlife.com2/3 Galeria este o galerie tanara de arta fondata in Bucuresti ce isi propune sa promoveze arta contemporana, punand accentul pe fotografie. Spatiul expozitional a fost deschis pe 10 iunie la Bucuresti.

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate