Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Unul dintre cei mai valoroși pianiști ai momentului, Eduard Kunz, pe scena Palatului Bragadiru din București
(Muzică)
Breath In Breath Out. Piano Concert: un recital extraordinar, sustinut de pianistul Eduard Kunz, intr-o cladire de patrimoniu a Bucurestiului, fondata in anul 1905.
Renumitul pianist Eduard Kunz, pe care BBC Music Magazine l-a descris ca fiind unul dintre primii cei mai buni 10 pianisti ai viitorului, avand colaborari cu peste 70 dintre cele mai prestigioase orchestre ale lumii, va concerta vineri, 18 noiembrie, de la ora 19:00, pe scena Palatului Bragadiru din Bucuresti, in cadrul recitalului extraordinar Breath in Breath out Piano Concert.

Kunz a fost senzational. Tehnica si performanta sa au fost din afara acestei lumi.” (The Herald)

Breath In Breath Out - Eduard Kunz Piano Concert propune un program cu lucrari semnate de Johann Sebastian Bach, George Enescu, Ludwig van Beethoven si Pavel Karmanov.

Eduard Kunz a cantat alaturi de cele mai renumite orchestre la nivel mondial, peste 70 la numar,  printre care London Philharmonic Orchestra la Royal Albert Hall, toate orchestrele BBC (Symphony, Concert, Philharmonic, Scottish, Wales, Belfast), Royal Scottish Orchestra, Wales Opera Orchestra, Liverpool Philharmonic si Birmingham Symphony, The Philharmonic Orchestra, Orchestra Halle si London Music, Deutsche Simphony Orchestra la Berlin Philharmonie, Braunshweig Orchestra, Royal Stockholm Philharmonic, Orchester National de Capitol de Toulouse, Orchestra Radio Spaniola si Orchestra de Castilla e Leon, Orchestra Padova di Veneto si Haydn Orchestra di Bolzano. Mai mult, a colaborat cu toate ansamblurile orchestrale ale Poloniei, inclusiv Filarmonica din Varsovia, toate orchestrele romanesti, inclusiv Filarmonica George Enescu, precum si Orchestrele din Erevan, Tokyo, Kioto, Osaka.
Eduard a avut turnee in Romania extrem de des, aducand un pian Yamaha CFX de la Berlin Philharmonie atat in recitaluri, cat si alaturi de violonistul Alexandru Tomescu – alaturi de care a avut turnee cu lucrarile integrale pentru pian si vioara de Prokofiev si Enescu.
In activitatea sa, a colaborat cu dirijori precum Tugan Sokhiev, Cristian Mandeal, Edward Gardner, Gerard Schwarz, Lothar Koenigs, Garry Walker, Clark Rundell, Mark Stephenson, Alejandro Posada, Josep Caballe Domenech, Alexander Joel, Andrés Orozco-Estrada, Barry Wordsworth si David Angus.

Inregistrarile radio ale lui Eduard Kunz includ Concertul dublu de Mozart cu BBC Scottish Orchestra, Concertul nr. 3 pentru pian si orchestra de Beethoven si Concertul nr. 1 de Ceaikovski cu Orchestra din Irlanda de Nord, Concertul nr. 2 de Rahmaninov cu BBC Concert Orchestra Londra, cat si Rapsodia pe o tema de Paganini de Rahmaninov cu Deutsche Symphony Orchestra si BBC Symphony Orchestra. A inregistrat concertul in la minor de Edvard Grieg cu Gnessin Virtuosi, 8 programe de recital solo pentru BBC Radio 3 si mai multe programe pentru radiouri precum Deutsche Cultur, Radio France si Orfeus.
Eduard Kunz a fost primul pianist din istorie care a prezentat Yamaha Disklavier Technology™ in masterclass-urile sale din Shanghai, Beijing si Hong Kong, in 2017. Mai mult decat atat, Eduard este co-fondatorul Kunz Piano Academy din Brasov, Romania, eveniment desfasurat de doua ori pe an, alaturi de tineri din intreaga lume pentru o saptamana de masterclass-uri publice.

BREATHE IN. BREATHE OUT. EDUARD KUNZ PIANO CONCERT

Repertoire:

Bach Chaconne (arr. Busoni)

Enescu Sarabande

Enescu Pavane

Beethoven Moonlight Sonata

Karmanov Past Perfect


Biletele au fost puse in vanzare pe site-ul Teatrului Godot -  Palatul Bragadiru, dar si pe platformele de ticketing - Bilete.ro, Iabilet si Eventbook.
Categorii bilete:
Bilet simplu | 180 lei
Bilet Front Seat | 210 lei
Bilet The Palace Experience | 410 lei
www.teatrulgodot.ro  www.palatulbragadiru.ro  

***


In vara anului 2021, Teatrul Godot, unul dintre cele mai iubite si cunoscute teatre independente din Bucuresti si-a mutat sediul intr-o cladire istorica aproape de centrul Bucurestiului - Palatul Bragadiru. In vara anului 2022, Teatrului Godot i se alatura in acest demers cultural, The Great Hill si BulevART, formand, incepand cu vara anului 2022, ceea ce pe viitor va fi cunoscut drept un hub cultural Bucurestean de referinta - The Great Hill Society Club. Astfel, muzica, teatrul, expozitiile si vinul vor crea la Palatului Bragadiru un loc in care oamenii se vor intalni, atat pentru arta, cat si pentru degustarile inedite a peste 60 de etichete de vin romanesc, originar din regiunea viticola Dealu Mare, puse la dispozitie pentru pasionatii de enologie si frumos.

Parteneri ticketing: MyStage.ro, Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventbook.ro


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate