Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Atelier de fotografie street & urban cu Vlad Eftenie
(Fotografie)
Incepand cu luna noiembrie, Laboratorul de Arta da startul unor ateliere in mai multe zone artistice, de la teatru, dans, muzica, fotografie. Atelierele se adreseaza atat celor care si-au urmat pana acum pasiunea ce nu le-a dat pace, cat si celor care nutresc o curiozitate, o atractie catre aceste arte si au curajul sa porneasca la drum, in aceasta calatorie de explorare.
Prima calatorie este in lumea fotografiei, alaturi de Vlad Eftenie.

Atelierul de fotografie street&urban propune apropierea si deschiderea observatorului, in plan uman, spre acele dimensiuni greu accesibile ale spatiului urban si arhitectural inconjurator. Vom dezvalui ingredientele care alcatuiesc multitudinea de planuri ale orasului, sub incidenta temelor compozitionale specifice fotografiei de strada.

Atelierul de fotografie street&urban se va desfasura in 3 acte:

Incepe cu o prelegere despre oras si ingredientele sale, viziune fotografica, compozitie, timp, emotie, moment de gratie, imersiunea fotografica si portretul urban – concepte dezvoltate dupa o metoda proprie de lucru si studiu teoretic. Se vor introduce concepte specifice genului de fotografie prezentat, se va aborda tehnica fotografierii in oras si se vor analiza imagini ale genului fotografic urban. (Aceasta intalnire va avea loc luni, 19 noiembrie, de la orele 18.00, desfasurare – 3 ore).

Partea a douaindividuala, este dedicata abordarii fotografice practice a orasului, intr-o reala imersiune urbana. Va fi o ocazie de confirmare si de descoperire a misterelor locurilor parcurse, de constientizare a valorilor cadrului cotidian si a propriilor reactii in fata acestora, prin exercitiu fotografic. (Intre cele 2 intalniri, fiecare participant descopera orasul prin propriile fotografii).

In partea a treia se vor analiza portofoliile participantilor prin discutii libere menite sa imbogateasca, prin prisma viziunii fiecarui participant, cunoasterea ora sului si intelegerea aprofundata a genului Fotografic street&urban (Aceasta intalnire va avea loc luni, 26 noiembrie, de la orele 18.00, desfasurare – 3 ore).

Este necesar ca fiecare participant sa detina fie un aparat foto digital, fie un telefon mobil. Atelierul se incheie cu o expozitie ale celor mai bune fotografii realizate de participanti, expozitie ce va putea fi admirata de toti cei ce pasesc in spatiul creativ - Qreator.

Pentru mai multe detalii organizatorice si modalitati de inscriere, afla mai multe pe: facebook.com/events/258028681567876/

19 noiembrie si 26 noiembrie, incepand cu orele 18.00, va invitam cu drag sa ne bucuram de un context creativ si practic in arta fotografiei.
 

Cover foto


Vlad Eftenie este lector dr. arhitect al UAIM Bucuresti, autor al unor numeroase studii teoretice avand ca subiect fotografia street&urban, autor al unor numeroase expozitii de fotografie, premiat in cadrul Sony World Photo 2014, propune si sustine numeroase workshopuri cu natura experimentala in domeniul fotografiei street&urban.

Web: http://veftenie.blogspot.ro/

1

2

3

Laboratorul de Arta este o organizatie care are ca scop crearea si promovarea proiectelor culturale de impact din Romania. Aducem artistii si publicul impreuna si promovam cultura in topul valorilor personale, demonstrandu-i importanta in evolutia societatii. Cream experien te de invatare prin arta cu scopul crearii unui nou public, informat, care recunoaste si se implica activ in initiative culturale. Web:

www.laboratoruldearta.ro

Qreator by Iqos, este un catalizator al creativitatii in societate. Misiunea Qreator pe scena locala este aceea de a deveni locul geometric al creativitatii bucurestene, spatiul unde ideile prind forma, actiunile le potenteaza, iar vocile le fac remarcabile. Qreator pune la dispozitia creatorilor un spatiu colaborativ si resurse tehnologice de top pentru ca viziunile lor sa devina realitate. Este punctul de intalnire al celor mai creative minti din Romania contemporana: spatiul in care tot ce are mai valoros trecutul se imbina cu tot ce are inovator prezentul.

Web: https://www.qreator.ro/

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate