Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 iunie 2021
Recomandări
Aniversarea Radio România Muzical – 23, sub semnul solidarității
(Muzică)
In ultimii ani, Radio Romania Muzical a organizat numeroase evenimente speciale pentru 24 martie, Ziua Radio Romania Muzical si Ziua muzicii clasice. Anul acesta, au fost abandonate planurile initiale de sarbatoare, insa unicul post romanesc dedicat muzicii clasice nu am renunta la a aduce mesajul ca muzica clasica este pentru toti, ca muzica buna ne uneste si ne face mai buni.
Concerte live online

Muzicienii pe care-i iubim cu totii nu mai pot fi admirati, in acesta perioada, in concerte live. Dar au raspuns apelului Radio Romania Muzical de a sustine mini-recitaluri live pe facebook. Pe 24 martie veti putea sa-i urmariti live pe contul facebook Radio Romania Muzical, pe Alexandru Tomescu, Ioana Cristina Goicea, Axia Marinescu, Razvan si Andreea Stoica, ansamblul Imago Mundi, Matei Ioachimescu, Iuliana Geambasu-Munch, Cadmiel Botac, Andrei Ionita, Florian Mitrea, ?tefan Doniga & Diana Jipa, Razvan Popovici & Cristiana Mihart. Recitalurile sunt programate pe 24 martie, intre orele 13.00 si 19.30, din jumatate in jumatate de ora. Pentru fiecare recital in parte este creat un eveniment pe pagina fb RRM in cadrul caruia poate fi urmarit fiecare recital in parte.

Zilele muzicii clasice cu reduceri la discurile de muzica clasica

Zilele muzicii clasice se vor derula, ca in ultimii trei ani. Pe carturesti.ro, intre 21 si 25 martie, 25% la toate discurile cu muzica clasica; in Librariile Humanitas, intre 21 si 24 martie, 15% reducere la discurile cu muzica clasica si pe www.libhumanitas.ro, in 21 si 22 martie, de asemenea, 15% reducere.

Emisiuni speciale

In cadrul emisiunilor Musica viva (orele 7.00-10.00) si Perpetuum mobile (orele 17.00-19.00), au fost stranse propunerile muzicale si mesajele primite de la ascultatori. La emisiunea matinal Musica viva, ele pot fi ascultate pe tot parcursul saptamanii 23-27 martie.

In 24 martie, de la ora 19.00, va oferim inregistrarea unui concert devenit acum emblematic: Amoroso cu violistul Razvan Popovici, pianista Mara Dobrescu si violonista Sarah Christian. Un concert organizat cu multe emotii, in 8 martie 2020, ultimul care s-a derulat la Sala Radio inainte de debutul restrictiilor legate de pandemia globala.

rrm23_960x540


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate