16
Dec

Mare concurs cultural! Cu un super premiu!

Publicat în: Anunturi

Buna!

Site-ul cultural www.ceascadecultura.ro te provoaca la un concurs cultural!

Care este premiul? Un stilou fabricat manual, marca maestrului Lucian Poenari. Stiloul este fabricat din lemn de Cocobolo (un arbore exotic din Africa Centrala), penita este din iridiu, iar componentele metalice sunt placate cu aur de 24k si acoperite cu o rasina speciala pentru o mai mare rezistenta in timp.

premiu ceasca de cultura 1

premiu Ceasca de cultura 2

premiu ceasca de cultura 3

premiu

premiu_ceasca_5

Termenul limita de trimitere a rapunsurilor 18 decembrie era 14:00, pe adresa de e-mail ceascadecultura@gmail.com.

Primii trei participanti care raspund corect vor intra inultima faza a concursului.

Astfel, intrebarile sunt din trei domenii culturale: Arte vizuale, Fotografie si Literatura.

1. In interviul acordat site-ului nostru, artistul vizual Dan Perjovschi afirma ca e interesat de un anumit tip de arta. Care este aceasta?
2. Un articol din domeniul „Fotografie” se refera la desfasurarea unui eveniment gazduit de libraria Carturesti, in parteneriat cu Casa de Cultura Mihai Ursachi si Centrul German, din Iasi. Cu ce ocazie se desfasoara acest eveniment?

3. Intr-un articol semnat Valeriu Gherghel, despre recent desfasurata competitie a poetilor, autorul foloseste o sintagma latina pentru a-i caracteriza. Tot el explica, apoi, ce inseamna aceasta expresie. Care este expresia si care este explicatia autorului pentru folosirea acesteia?
Primii trei concurenti care raspund la aceste intrebari, prin e-mail pana pe 18 decembrie la ora 14:00, vor fi selectati pentru ultima runda de concurs, care va contine trei intrebari dn domeniile Cinema, Arhitectura si Film.

Raspunde acum!

Succes!

Cuvinte cheie: , , , , , ,

4 răspunsuri la “Mare concurs cultural! Cu un super premiu!”

 1. MM
  16Dec

  1. „…arta de cercetare, arta cu risc..”
  2. Probabil este vorba de expozitia de fotografie „Jazz in Iasi” care prezinta fotografii realizate de Octavian Barnea, Ionuţ Ignat şi George Pânzaru in cadrul proiectului „Iasi Jazz Nights”
  3. ” Poetii, stim de la stramosi, sint o specie iritabila: genus irritabile vatum, spuneau latinii. E bine sa-i asculti, sa bei un pahar cu ei, sa-i rogi sa-ti recite din compozitiile lor nemuritoare, dar nu e bine sa-i ierarhizezi, sa-i pui in top, nici macar in gluma.”

 2. […] proba a marelui concurs s-a […]

 3. […] Iata ca avenit momentul ultimei probe a concursului nostru. […]

 4. […] […]


Theme Tweaker by Unreal