11
Ian

Primul Concurs

Publicat în: Anunturi

Asa cum va anuntam in postul trecut, incepem o serie de concursuri pe teme culturale si nu numai.

Intram direct in subiect.

Concurs: Numiti 5 actori ai Teatrului National „Vasile Alecsandri” din Iasi.

Premiu: primele 3 persoane care raspund corect la intrebare primesc cate o invitatie de doua persoane la orice piesa a Teatrului National din Iasi, la alegerea castigatorilor.

Asteptam raspunsurile dumneavoastra pe ceascadecultura@gmail.com sau ca si comentarii la acest articol.

jasi_teatrul_national

Succes!

Cuvinte cheie: , , , , ,

3 răspunsuri la “Primul Concurs”

 1. Monex
  11Ian

  Omagierea poetului nu a fost singurul scop al evenimentului fiind stranse fonduri pentru ajutorarea a doua persoane suferinde de diverse forme de cancer.Salile Teatrului… Vineri 15 Octombrie 2010 ora 06 01 Craiova stiri ActualitateAmprentati emotional de moartea elevului Andrei Goreci de la Liceul Teoretic Tudor Arghezi din Craiova sute de liceeni din peste 15 unitati de invatamant din oras s-au adunat ieri pe esplanada Teatrului National Marin Sorescu unde au protestat pentru prevenirea violentei.

 2. Omagierea poetului nu a fost singurul scop al evenimentului fiind stranse fonduri pentru ajutorarea a doua persoane suferinde de diverse forme de cancer.Salile Teatrului… Vineri 15 Octombrie 2010 ora 06 01 Craiova stiri ActualitateAmprentati emotional de moartea elevului Andrei Goreci de la Liceul Teoretic Tudor Arghezi din Craiova sute de liceeni din peste 15 unitati de invatamant din oras s-au adunat ieri pe esplanada Teatrului National Marin Sorescu unde au protestat pentru prevenirea violentei.

 3. Anca
  11Ian

  Mihaela Arsenescu Werner, Cosmin Maxim, Haruna Condurache, Constantin Puşcaşu, THEODOR IVAN


Theme Tweaker by Unreal