10
Mai

Si premiul…

Publicat în: Anunturi

Cuvinte cheie: , , , , , ,

7 răspunsuri la “Si premiul…”

  1. felicit castigatoarea pentru premiul obtinut, insa eu as fi putut scrie acelasi lucru despre acea carte pe care nu am citit-o niciodata sau despre oricare alta de pe lumea asta, fie ca ar fi fost basmele lui ispirescu sau kama-sutra. in stilul asta scriam in clasele 1-8 cand nu citeam lectura obligatorie pentru vacanta si nu voiam sa fiu prins. subliniez ca nu vreau sa spun ca andreea nu a citit cartea, dar mai grav, a citit-o si nu a putut sa-mi spuna nimic despre aceasta. succesuri fara esece ! :)

  2. @Ioan Atunci va asteptam sa ne uimiti cu un raspuns in cadrul acestui concurs. :)

  3. Stefania
    10Mai

    Felicitari Andreei, insa e pacat ca o asa banalitate v-a uns pe voi pe suflet cand aveati totusi din ce alege. Insa, concursul vostru, criteriile voastre 😉

  4. Multumim pentru comentariu. Nu va vad printre cei care au raspuns la concurs. Ati facut-o cumva sub un pseudonim?
    Multumesc.

  5. Stefania
    10Mai

    Cu placere. Din principiu nu particip la concursuri la care nu stiu criteriile pentru ca sa nu ma frustrez inutil, poate formatia mea de matematician e de vina ;), insa asta nu ma impiedica sa citesc carti si sa-i urmaresc si pe altii care o fac :)

  6. @ Ioan Castil Valeda-multumesc pentru felicitari. Concursul nu consta intr-o recenzie detaliata a cartii, astfel incat sa imbie lumea din jur sa o citeasca, ci doar cerea sa se numeasca cartea preferata si sa se marturiseasca de ce….desigur, criterii pur obiectie. Eu am ales criteriul impact asupra vietii mele exterioare…Si Ioan, Andreea nu numai ca a citit de cateva ori cartea, ci chiar s-a apucat sa studieze Jung gratie ei….
    @ Stefania-Eu nu concurez in general, insa criteriul lor m-a amuzat-vroiau ca mesajul sa ”unga pe suflet”. Nu este un criteriu obiectiv, masurabil….pentru mine a fost provocator, am vrut sa le ofer asta…Matematica emotiilor e complicata tare, ce sa zic..

  7. Criterii pur subiective, am vrut sa scriu :-)


Theme Tweaker by Unreal