Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Mercedes-Benz România a urcat pe podiumul Galei Premiilor Gopo, în poziția de partener de mobilitate
(Cinema)
• Editia cu numarul 14 a Galei Premiilor Gopo, organizata in aer liber pentru prima data in istoria evenimentului, a beneficiat de sustinerea Mercedes-Benz Romania.
• Suita de limuzine Mercedes-Benz Clasa E, Clasa S si Clasa C au asigurat transportul invitatilor si al organizatorilor in ziua evenimentului
• Premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal a fost acordat de Mercedes-Benz Romania.
Cea de a 14-a editie a Galei Premiilor Gopo a marcat debutul parteneriatului dintre Mercedes-Benz Romania si evenimentul de prestigiu ce recompenseaza anual cele mai importante realizari cinematografice din Romania. Gala Gopo promoveaza valorile cinematografiei autohtone in randul unui public cat mai larg, iar editia din acest an a fost una cu adevarat unica, intrucat a fost prima editie din istoria Galei Premiilor Gopo realizata exclusiv in aer liber. Evenimentul a avut loc pe 29 iunie, in cadrul Verde Stop Arena.

„Gala Premiilor Gopo sarbatoreste excelenta in filmul romanesc, pasiunea cineastilor si bucuria de a fi impreuna intr-un domeniu in continua transformare. Intr-un an atat de dificil, pentru fiecare industrie si pentru fiecare om in parte, sustinerea Mercedes-Benz, un partener de traditie, vorbeste despre valorile comune in care credem si este un semn de incredere in ce putem construi daca suntem alaturi,”
a mentionat Tudor Giurgiu, Presedinte TIFF.

Suita de limuzine Mercedes-Benz, pusa la dispozitia personalitatilor din lumea filmului romanesc in seara evenimentului, a desavarsit experienta acestora in drumul spre covorul rosu. Mercedes-Benz Clasa S, recunoscuta pentru cel mai inalt grad de confort, Mercedes-Benz Clasa E, cea mai inteligenta limuzina din clasa business si Mercedes-Benz Clasa C, etalonul dinamismului din gama de limuzine, au asigurat experiente de neuitat pentru invitatii Galei Premiilor Gopo.

„Sustinerea sferei culturale din Romania reprezinta un angajament major al Mercedes-Benz, sprijinit de peste un deceniu prin intermediul colaborarii de succes cu Festivalul International de Film Transilvania. Am fost asadar onorati sa fim parteneri Gopo si sa le oferim invitatilor experiente premium, atat la bordul limuzinelor noastre cat si in restul serii in care au primit cea mai important recunoastere la nivel national pentru realizarile din 2019,”
a declarat Martin Schulz, CEO Mercedes-Benz Romania.

In cadrul primei editii in aer liber a Galei, Mercedes-Benz oferit invitatilor o mostra a unui festival important de jazz, printr-un moment unic, marca JazzTM. Un festival muzical creeaza un simbol pentru orasul gazda, devine parte din identitatea lui si o intareste: Festivalul JAZZ™ celebreaza energia culturala vibranta a Timisoarei, construind alaturi de publicul larg si conectand orasul deopotriva, cu o lume intreaga de sunete si ritmuri.
Astfel, atmosfera de pe covorul rosu a fost completata de Ana Dubyk Trio – Ana Dubyk voce, Alexandru Olteanu – Clape si Oleg Lascu – contrabas, prin compozitiile si aranjamentele Aney Dubyk, artista nominalizata in cadrul celei de a 12-a editii ale Premiilor Gopo pentru piesa „Silence in Petrila”.

25 de premii au fost acordate in cadrul Galei Premiilor Gopo, organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc impreuna cu Asociatia Film si Cultura Urbana. Printre nominalizarile din acest an se regasesc 22 de lungmetraje romanesti, 3 lungmetraje fictiune, 5 documentare de lungmetraj si 11 scurtmetraje lansate in anul precedent. Castigatorii au fost desemnati in urma votului a peste 600 de profesionisti din toate sectoarele industriei cinematografice autohtone. Mercedes-Benz Romania a avut onoarea de a oferi Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, castigatorului acestei categorii, Iulian Postelnicu, pentru rolul din filmul AREST.

Mercedes-Benz GOPO


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate